Sohbet Sohbet köşesi

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Tapatalk ayarlarını nasıl ve hangi özellikleri kullanarak yapabilirim, ayrıca B12 değerlerini ölçtüm nasıl oluyor telefon sadece nete girmek ve telefon etmek için kullanıyorum bu konuda cehaletimi bağışlayın
Ben Tapatalk kullanıcısı değilim, sevmiyorum... Ama ayarlar bölümünde yer aldığını hatırlıyorum.

B12 vitamini hafıza ile ilgili, sağlık ocağına giderek kan tahlili ile ölçümü yapılıyor, 40-45 yaş sonrası düşük kalabiliyor... ;) iğne veya hap takviyesi yapılıyor.

Fenomen69

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammet
Cihazım
Redmi note 6 pr
Konular
10
Ben Tapatalk kullanıcısı değilim, sevmiyorum... Ama ayarlar bölümünde yer aldığını hatırlıyorum.

B12 vitamini hafıza ile ilgili, sağlık ocağına giderek kan tahlili ile ölçümü yapılıyor, 40-45 yaş sonrası düşük kalabiliyor... ;) iğne veya hap takviyesi yapılıyor.
Yapmış olduğunuz ilgiden ve alakanizdan dolayı ve teveccuhunuzden (!) dolayı teşekkür ediyorum,forumun İlk golünü yemiş olduk.

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Yapmış olduğunuz ilgiden ve alakanizdan dolayı ve teveccuhunuzden (!) dolayı teşekkür ediyorum,forumun İlk golünü yemiş olduk.
Gol atma niyetiyle yazmamıştım... Ünlem işaretinin anlamını da çözemedim ama önemli değil... Allah niyetimi biliyor ya yeter... ;)

Sağlıcakla kalın... <3

Fenomen69

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammet
Cihazım
Redmi note 6 pr
Konular
10
Gol atma niyetiyle yazmamıştım... Ünlem işaretinin anlamını da çözemedim ama önemli değil... Allah niyetimi biliyor ya yeter... ;)

Sağlıcakla kalın... <3
Veliazak bey bilmediğiniz tanımadığınız kişilere zeka testi yapmasını tavsiye ediyorsunuz,bu ne demek bunun açılımı nedir sence,bu forumda bilmediğimiz konularda yardım almak için kaydoluyoruz/m, herkes herşeyi biliyor olamaz değil mi,Sokrates; "Bildiğim tek şey hiç bir şey bilmediğimdir" diyor.Parantez içi ünlemi bilmediğini söylüyorsun bende sana Türkçe kursuna yazıl demedim.Dil kırıcı olmamalıdır ben Tanrı değilim ki senin niyetini okuyamam, yazdıklarına bakarım.

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Veliazak bey bilmediğiniz tanımadığınız kişilere zeka testi yapmasını tavsiye ediyorsunuz,bu ne demek bunun açılımı nedir sence,bu forumda bilmediğimiz konularda yardım almak için kaydoluyoruz/m, herkes herşeyi biliyor olamaz değil mi,Sokrates; "Bildiğim tek şey hiç bir şey bilmediğimdir" diyor.Parantez içi ünlemi bilmediğini söylüyorsun bende sana Türkçe kursuna yazıl demedim.Dil kırıcı olmamalıdır ben Tanrı değilim ki senin niyetini okuyamam, yazdıklarına bakarım.

Yapılan iyilikler, verilen tavsiyeler her insanda aynı etkiyi vermiyor maalesef... Aşağılama mevzusu bana ise, üzerime zerre alınmam mümkün değil, belirteyim... ;)

Forumdaki isimleri aklımda tutmam mümkün değil, yaşlılıktan olabilir mi? Diye cümle kurana B12 ölçümü tavsiyesi yapmak, aşağılamak olarak algınanıyorsa benim yapabileceğim bir şey yok çok şükür.

Zeka testi değildi tavsiye ettiğim şey, benim de başıma gelen B12 vitamini eksikliğidir... Oysa, sorsaydınız o ne? Diye, ünlemli veya kinayeli cümleler kurmanıza gerek kalmazdı...

20 yıla yakın forum ortamlarındayım, kimse daha Türkçen bozuk imasında bulunmadı çünkü mükemmel şekilde Türkçe yazım kurallarına riayet ederim, ispatı da forumdaki mesajlarımdır... Türkçe ile üslup farklı şeylerdir naçizane hatırlatırım, aşağılama olarak algılamayın lütfen...

Fenomen69

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammet
Cihazım
Redmi note 6 pr
Konular
10
Zeka testi değildi tavsiye ettiğim şey, benim de başıma gelen B12 vitamini eksikliğidir... Oysa, sorsaydınız o ne? Diye, ünlemli veya kinayeli cümleler kurmanıza gerek kalmazdı...

20 yıla yakın forum ortamlarındayım, kimse daha Türkçen bozuk imasında bulunmadı çünkü mükemmel şekilde Türkçe yazım kurallarına riayet ederim, ispatı da forumdaki mesajlarımdır... Türkçe ile üslup farklı şeylerdir naçizane hatırlatırım, aşağılama olarak algılamayın lütfen...
Dikkat ederseniz B12 nedir diye sormuştum bunun bir değer olduğunu biliyordum fakat bu telefon forumda ne alaka dedim ve bilmediğim yeni bir retorikten bahsediyor sanırım diye düşündüm, demek ki yanlış anlama var,olur böyle vakalar deyip geçelim.selam sana.

Üst Alt