Tapatalk kullanırsanız, sizde de çıkarHuawei mate 7 sonrası bu redmi note 6 pro ya alışmam zaman alacak gibi görünüyor.Ama alırken Hepsiburada ile resmen kavga ettik, önce note 7 sonra note 6 delta ithalat garantili aldım bir hafta oldu.
Soracağım soru şu: mesajların altında Redmi note 7 tapatalk kullanarak yazıldı gibi bir şey çıkıyor bu nedir nasıl oluyor merak ediyorum.
Benim de yaşım 61, ondan değildirArkadaşlar üyelerin kullanıcı adlarını okudum kendimi başka ülkede zannettim hafızada tutabilecegim çok az üye var, yaşım 50 olduğu için olabilir mi
İnceleme - Tapatalk Nedir? Nasıl Kullanılır?Huawei mate 7 sonrası bu redmi note 6 pro ya alışmam zaman alacak gibi görünüyor.Ama alırken Hepsiburada ile resmen kavga ettik, önce note 7 sonra note 6 delta ithalat garantili aldım bir hafta oldu.
Soracağım soru şu: mesajların altında Redmi note 7 tapatalk kullanarak yazıldı gibi bir şey çıkıyor bu nedir nasıl oluyor merak ediyorum.
Tapatalk ayarlarından imzayı kapatabilirsiniz. Hoş geldiniz, telefonunuz hayırlı olsun.Huawei mate 7 sonrası bu redmi note 6 pro ya alışmam zaman alacak gibi görünüyor.Ama alırken Hepsiburada ile resmen kavga ettik, önce note 7 sonra note 6 delta ithalat garantili aldım bir hafta oldu.
Tapatalk ayarlarını nasıl ve hangi özellikleri kullanarak yapabilirim, ayrıca B12 değerlerini ölçtüm nasıl oluyor telefon sadece nete girmek ve telefon etmek için kullanıyorum bu konuda cehaletimi bağışlayınTapatalk ayarlarından imzayı kapatabilirsiniz. Hoş geldiniz, telefonunuz hayırlı olsun.
B12 değerlerinizi ölçtürün.![]()