Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok kıymetli dostum ve üstadım Skorpi ...
" Bir şeyin değerini ancak onun kıymetini bilen anlar ve o şey değerini bilenin yanında kıymetlidir. " Android dünyasının engin zenginliklerini yaşayan sizin gibi üstatlarla tanışınca benim gibi android cahili insanların ardına sığındıkları iki mazeret kalıyor. Biri garantici olmak, diğeri ise ya arkadaş ben romumdan memnunum zihniyeti. Bazıları ise bu mazeretleri benim gibi inatçılık maskesiyle gizleme yolunu tercih ediyorlar.Tabii sizlerin o engin tecrübe ve bilgi birikimine ulaşmamız için bize İstanbul'daki ekmek fırınlarının sayısı yetmez. Fakat sizin teşvik ve tavsiyelerinizle bir karar aldık ve cihazımızı hürriyetine kavuşturduk. Beni bir yana bırakın. Amiral gemisi cihazım Mi 6, yüklendiği misyon ve sonsuz hürriyet sevinciyle size daima minnettar kalacaktır.
Başta siz olmak üzere bana yaptıkları yardımlarla hmthvrn ve @Escobar1945 hocalarıma, verdikleri tavsiyelerle de @Ottoman ve @ozgrcvdr hocalarıma tekrar tekrar teşekkür ederim.
Dediğiniz gibi cihazıma rom yükleneli daha bir gün oldu. İleride benim gibi aynı yolu takip edecek arkadaşların bilgilenmesi için daha teferruatlı bir EU beta-Kararlı rom kıyaslamasını bir kaç gün içinde yaparım. Yine de kısaca bir iki deneyimimi sizinle paylaşayım.
...Batarya konusunda bir sıkıntı yok. Globalde olduğu gibi bekleme modunda hiç şarj yemiyor. Şu an şarjım yüzde 65 dolaylarında ve ekran sürem 3.5 saat civarı. Daha önce aynnı değeri 2.5 saatte alıyordum ki bu bir artı.
...Eu beta rom ile telefona bir kaç özellik gelmiş. Gençlerin çok istediği ama bizim yaştakilerin üzerinde durmadığı yüz tanıma özelliği var.
...Acil SOS diye bir özellik var. Acil durumlarda bulunduğunuz konumla yakınlarınıza mesaj gönderebiliyorsunuz, bu da bir artı.
...Miui Laboratuvar uygulaması var. Henüz test etmek imkanım olmadı ama Miui 10 güncellemesiyle birlikte geleceği ifade ediliyordu. Kararlıda hala yok ama EU beta da var. Fotoğraf meraklıları için faydalı bir özellik.
Ve en önemlisi... Son on iki saatir gördüm ki EU beta ile Mi 6 nın hız ve performansı yüzde otuz-kırk artmış. Sanki çok daha hızlı ve stabil. Yarın ki güncelleme ile ne olur Allah bilir...
Ben öyle zırt pırt güncellleme meraklısı değilim ama forumda güncelleme gelmedi diye krizlere giren arkadaşlar için EU beta rom bulunmaz bir nimet. Cihaza dün rom yükledik, yarın güncelleme alacak, daha ötesi var mı?
Son cümle olarak... Emeği geçen bütün Miuitürkiye dostlarına tekrar teşekkür ederim. Hep dediğim gibi burası bir aile ve sizler benim aile fertlerimdensiniz. Sağolun, varolun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yanınızda @Skorpi gibi kurnaz, azimli ve benden de inatçı bir yaşlı kurt varsa gayet normal hocam.