- Adım
- Avni Ataver
- Cihazım
- Xiaomi 13 Pro
- Meslek
- Eğitimci
- Konular
- 50
İnsanoğlu bir değişik...kışın soğuktan şikayet ederiz, yazın sıcaktan, sonbaharda rüzgardan, ilkbahar da yağmurlardan...Xiaomi sahipleri de neden güncelleme gelmez diye veryansın eder, BL Kilidini açanlar ise Beta güncellemelerden şikayet ederler....ve böylece yuvarlanmaya devam ediyoruz işte...herkese iyi forumlar
İyi forumlar üstadım.İnsanoğlu bir değişik...kışın soğuktan şikayet ederiz, yazın sıcaktan, sonbaharda rüzgardan, ilkbahar da yağmurlardan...Xiaomi sahipleri de neden güncelleme gelmez diye veryansın eder, BL Kilidini açanlar ise Beta güncellemelerden şikayet ederler....ve böylece yuvarlanmaya devam ediyoruz işte...herkese iyi forumlar
Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
Evet Üstadım doğru biz İnsanoğlu böyleyiz..Ama yinede bu uğraşlar güzel eserleri ortaya cıkarıyor..Şimdi dinledim Antalya için Hortum ve sel baskınlarına dikkat deniyor Rabbim Afetiden korusun..İnsanoğlu bir değişik...kışın soğuktan şikayet ederiz, yazın sıcaktan, sonbaharda rüzgardan, ilkbahar da yağmurlardan...Xiaomi sahipleri de neden güncelleme gelmez diye veryansın eder, BL Kilidini açanlar ise Beta güncellemelerden şikayet ederler....ve böylece yuvarlanmaya devam ediyoruz işte...herkese iyi forumlar
Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
Ekran görüntüsüHerkese hayirli aksamlar oyun icerisinde oyun hizlandirici ekran goruntusu alma ve video cekme var yalniz 4.secenek nedir cozemedim bilgisi olan varsa yardimci olabilirmi tesekkurler