Değerli hocam, bana sormuş olduğunuz soruyu Sayın Sakin61 hocam cevaplamış olduğundan dolayı sanırım benim ayrıca bir şey söylememe gerek yokturÜstadım 31 saat kaldı tutsaklıktan çıkmaya Android 9.0 Pie şimdiden indirsem diyorum ancak araştırdım birden fazla seçenek var acaba hangisini indrimem gerekecek? cihazımız için..Yardımcı olursanız sevinirim..
Teşekkür ederim Üstadım Evet sizde sağolun....Değerli hocam, bana sormuş olduğunuz soruyu Sayın Sakin61 hocam cevaplamış olduğundan dolayı sanırım benim ayrıca bir şey söylememe gerek yoktur
Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk
Değerli hocam, bana sormuş olduğunuz soruyu Sayın Sakin61 hocam cevaplamış olduğundan dolayı sanırım benim ayrıca bir şey söylememe gerek yoktur
Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk
Hocam şimdi ne demek istediğinizi anladım....bahsettiğiniz stok, mini vs olan MIUI bazlı rom dışında yüklediğiniz AOSP Romlar için gerekli olan Gapps paketleri, yani Google servis ve uygulamalarının çalışması için gereken paketler.....MIUI bazlı Romlarda, yani Pro, eu vs gibi romlarda bunlara ihtiyacınız yok.....Google play ve servisleri onlarda zaten mevcutSkorpi Üstadın konusunda yok benim istediğim acaba benmi gözden kacırdım diye baktım yine malesef yok..Stock,Mini. vs diye adlandırılanlar var MB farklı onu sormak istedım..
Evet işte bu Üstadım benim anlamak isteğim budur Teşekkürler açık ve net yazdınız..Sağolun var olun...Hocam şimdi ne demek istediğinizi anladım....bahsettiğiniz stok, mini vs olan MIUI bazlı rom dışında yüklediğiniz AOSP Romlar için gerekli olan Gapps paketleri, yani Google servis ve uygulamalarının çalışması için gereken paketler.....MIUI bazlı Romlarda, yani Pro, eu vs gibi romlarda bunlara ihtiyacınız yok.....Google play ve servisleri onlarda zaten mevcut
Siz sadece kilidi açtıktan sonra, TWRP yükleyip, istediğiniz en son tarihli ya Pro, ya da EU yükleyeceksiniz ve otomatikman PIE sürümüne sahip olacaksınız...
Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
Yani dünkü havaya baaak bugünkü havaya bakSisli ve puslu bir İstanbul sabahından günaydın
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
GünaydınYani dünkü havaya baaak bugünkü havaya bak
Ne demiş eskiler istanbul'un havasıyla kızına güven olmazmış![]()
Hayırlı sabahlar...Yani dünkü havaya baaak bugünkü havaya bak
Ne demiş eskiler istanbul'un havasıyla kızına güven olmazmış![]()
Havalar kötü diyosunuzHayırlı sabahlar...![]()