- Adım
- Hakan
- Cihazım
- Note 10 Pro
- Konular
- 0
Günaydın..
13T'de değil de eski cihazım Note 8'de hem Magisk hem de KernelSU deneyimledim. KernelSU kesinlikle çok hafif bir root yöntemi, Note 8'de bile ağırlaştırma yaratmadı. Magisk sıfırdan revize edilmeli ki düzelsin. Ancak Magisk'in ana geliştiricisi Google'ın güvenlik bölümüne geçtiği için bu biraz hayal olur. Delta modu var, o bir tık daha hafif ama yine KernelSU ile aşık atamaz.musdi27 hocam kernelsu kurduktan sonra 13t de rahatlama oldumu.
Magisk ile rootlu olan bir telefonu hem performans hemde batarya açsından olumsuz çok etkisinin olduğunu kesin olarak düşnüyorum
Forumda vardı konusu hocam da zaten çok bir ayarı falan yok. 3 temel sayfası var:hocam sizden yakın zmanda kernelsu uygulamasının içeriğinin hakkında bilgilendirme paylaşımı beklerim ben pek aşina olmadım menülerine yabancı kaldım ne neye yarar diye. anca modül ekleyip çıkarabiliyorum
O kadarına ben de hakim değilim hocam. KernelSU'nun ekmeğini daha detaylı yiyenler içindir oralar.hocam çok saolasın. burda varsayılan şablon özel var. ben bunlara tıklanıldığında çıkan herşeye fransız kaldım. belliki onlar root yetkisi verildiğinde yetki kısıtlaması veya arttırılmasıyla alakalı diye düşündüm doğrumudur bilemedim karıştıramadımda