Sohbet Sohbet köşesi

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
43
Bugünkü pazar neşeniz bir duayenden alıntıdır...8=)

Şeytan artık emekli olmuş ve dinlenmek için on günlüğüne Türkiye ' ye tatile gelmiş. Fakat iki gün sonra geri dönmeye karar vermiş. Sebebini sormuşlar. Şeytan anlatmış.
" Otele giderken taksici 50 liralık ücret yerine 250 lira aldı. Otelde 10 liralık lahmacun için 80 lira ödedim. Orijinal diye aldığım çanta çakma çıktı. İtiraz ettim bir ton dayak yedim. Karakola şikâyet ettim beni içeri attılar. Hakim rüşvet almadan beni bırakmadı. Bunca şeyden sonra imana geldim camiye gittim, ayakkabılarımı çaldılar. Kardeş bu ülke bana göre değil. Sizinkiler beni bile aşmışlar... "

Mutlu pazarlar...

Son düzenleme:

emrebzk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi Note 3
Meslek
civil aviation
Konular
5
Herkese selamlar benim emektar mi note 3 (jason) ile birlikteliğim 2018 yılı şubat ayından beri aralıksız bir şekilde devam etmekte. Emektar artık teklemeye başladı ama olsun. Ölünceye kadar devam.. :) ara ara bataryasını yenilerim, hoparlör kısılır gibi olur onları değiştiririm. Yazılımsal olarak bu siteden bir çok şey öğrendim ve düşe kalka telefonumu kullanmaya devam ediyorum. İyi almışım diyorum.

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
288
Bol kazançlı, güzel bir hafta olması dileğiyle, herkese günaydın, hayırlı sabahlar

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

mehmetali026

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet ali
Cihazım
Redmi Note 11pr
Meslek
Emekli
Konular
36
Selamın aleyküm hayırlı sabahlar hayırlı haftalar olsun işimiz gücümüz rast gitsin sağlıklı mutlu huzurlu bereketli bir hafta olsun inşallah selam ve dua ile Allah'a emanet olun arkadaşlar
Tüm dünyada zülüm gören kardeşlerimize rabbim dualarımız ile yardım etsin inşallah 🤲🏻

Üst Alt