Ü
Üye silindi 265308
Guest
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocalarim bir anı depreşti mi?Skorpi Koçara halilgurbuz
Gayet de güzel oluyor hocamGlobal romda MIUI mesajlaşma kullanılmaz diye bir kural mı var?
Xiaomi' nin arama uygulaması da olmayıversin öyle değil mi hocam? Mi6 da yıllarca kullandık ta ne kârımız oldu?Gayet de güzel oluyor hocam
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Kesinlikle katılıyorum hocam, hiç bir kar'ımız olmadı, zaten de legal değil, kullananlar bilinçli yada bilinçsiz suç işliyorlar, bizler de bildiğimiz halde suç işliyorduk, çok ayıp....Allahtan ki yaşlar kemale erdi ve sonunda doğru yolu bulmuş oldukXiaomi' nin arama uygulaması da olmayıversin öyle değil mi hocam? Mi6 da yıllarca kullandık ta ne kârımız oldu?
Hocam suç derken ne oluyor tam anlayamadımKesinlikle katılıyorum hocam, hiç bir kar'ımız olmadı, zaten de legal değil, kullananlar bilinçli yada bilinçsiz suç işliyorlar, bizler de bildiğimiz halde suç işliyorduk, çok ayıp....Allahtan ki yaşlar kemale erdi ve sonunda doğru yolu bulmuş olduk
Woooaw Hocam root ile mi oldu?Global romda MIUI mesajlaşma kullanılmaz diye bir kural mı var?
Konuşmanın taraflarından birinin gerçekleştirdiği kayıt fiili suç teşkil etmez. Ancak kişiler arasında gerçekleştirilen telefon görüşmesinin ses kaydına alınması ve başkalarına ifşa edilmesi eylemi özel hayatın gizliliğini ihlal suçunu meydana getirir.Hocam suç derken ne oluyor tam anlayamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Woooaw Hocam root ile mi oldu?
Yok bl kilidi kapalı cihaza root atmayı henüz beceremiyorum.Hocam suç derken ne oluyor tam anlayamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Woooaw Hocam root ile mi oldu?
Ooo bunu bilmiyordumKonuşmanın taraflarından birinin gerçekleştirdiği kayıt fiili suç teşkil etmez. Ancak kişiler arasında gerçekleştirilen telefon görüşmesinin ses kaydına alınması ve başkalarına ifşa edilmesi eylemi özel hayatın gizliliğini ihlal suçunu meydana getirir.
Hmmmm, BL kilidini açmak lazım demekki hocam...peki root olunca ne oluyor hocam, cihaz mı uçuyor?Yok bl kilidi kapalı cihaza root atmayı henüz beceremiyorum.