- Adım
- Erdal
- Cihazım
- Xiaomi
- Meslek
- Mak.Tekn.
- Konular
- 20
Hayırlı cumalar
Aleykümselam amin cümlemize inşallahGünaydın hayırlı cumalar selamlar tüm aileye
Valla o kadar güzel ki. Kredi kartlarını NFC ye tanımladım mesela. Kart taşıma falan yokEeeee, Sayın halilgurbuz hocam, yeni cihazınız ile aranız nasıl, hiç bahsetmiyorsunuz, ısınamadınız mı yoksaGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Sizin adınıza sevindim hocam....ve global rom kullanmaktasınız, doğrumuyum?Valla o kadar güzel ki. Kredi kartlarını NFC ye tanımladım mesela. Kart taşıma falan yok
Kamera çok güzel çekiyor. Gece çekimi de beklemediğim kadar güzel çekiyor. Şarj inanılmaz hızlı şarj oluyor. Uzun süre kullanım sağlıyor. 8+5 ram yaptım. Çok efektif programların açılması kapanması. Redmi den Poco ya geçtik. Şimdi hedef Mi serisi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Turknet gigafiber. Telefon Poco X5 Pro
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Aynen hocam Global devam. Yalnızca Google SMS e alışamadım. MiUi SMS de SMS geldiği zaman yukardan ekran açılıyor ya, sil seçeneği çıkıyor. Google SMS de ise okundu işaretle çıkıyor. Sil nasıl çıkar bulamadım. Gelen gereksiz sms leri hemen silmek güzel oluyor.Sizin adınıza sevindim hocam....ve global rom kullanmaktasınız, doğrumuyum?
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk