- Adım
- Erdal
- Cihazım
- Xiaomi
- Meslek
- Mak.Tekn.
- Konular
- 20
Hayırlı sabahlar
Allah hayırlı etsin hocam yeni işiniz hayırlı olsun.Günaydın herkese, hayırlı sabahlar. Yeni firmaya olan başvurum kabul edildi. İnşallah her açıdan daha iyi olur eski işe göre maaşı 5 bin tl ye yakın daha yüksek. Allah hayırlı olmasını nasip eder inşallah bizede. Bu vesileyle herkesi tekrar selamlıyor. Allah'a emanet olun diyorum.
Hayırlı olsun Hocam. İnşaallah güzel ahlaklı insanlara denk gelirsiniz.Yeni bir başlangıç size uğur getirsinGünaydın herkese, hayırlı sabahlar. Yeni firmaya olan başvurum kabul edildi. İnşallah her açıdan daha iyi olur eski işe göre maaşı 5 bin tl ye yakın daha yüksek. Allah hayırlı olmasını nasip eder inşallah bizede. Bu vesileyle herkesi tekrar selamlıyor. Allah'a emanet olun diyorum.
Hayırlı olsun hocamGünaydın herkese, hayırlı sabahlar. Yeni firmaya olan başvurum kabul edildi. İnşallah her açıdan daha iyi olur eski işe göre maaşı 5 bin tl ye yakın daha yüksek. Allah hayırlı olmasını nasip eder inşallah bizede. Bu vesileyle herkesi tekrar selamlıyor. Allah'a emanet olun diyorum.