emirhanyaglici hocamız kurdu ve gayet memnunGünaydın herkese.
Port HyperOS romlar çıkmış, kurup deneyimleyen var mı acaba![]()
Kızım Kıbrıs'ta okuyor ne ile ilgili sorun vardostlar yurtdışında okuyan ya da bu konu da bilgisi olan var mı ?
Allah bahtını açık etsin inşallah kolaylıklar dilerim daha güzel bir iş kapısı açılır tez zamanda inşallahÇok şükür iyi olmaya çalışıyoruz. Mobbing nedeniyle işten ayrılan farklı iş görüşmelerine giden birisiyim şu saatten sonra![]()
Günaydın herkese.
Port HyperOS romlar çıkmış, kurup deneyimleyen var mı acaba![]()
twrpden hocam. rom baya iyi ssler aldım ekran kayıtları antutu testi yapıyorum şuan sistemin kullandığı ram aşırı derecede düşmüş hiç arayüz takılamaları olmuyor bu yüzden. 1.5gb falan kullanıyor sistem. Tabi bazı bugları var şuan ama şarj performansı da baya iyi 15 dakikadır kullanıyorum daha %1 bile gitmedi 3saatin sonunda görürüz pil performansını ama sistem baya güzelleşmiş mi dialer var ama arama kaydedici yok bir de çin tabanlı bu rom googlem play dahil hiçbir google hizmeti yok getapps var google play yerine. getappsın da tasarımı biraz değişmişe benziyor. ama sistemin bugları var dediğim bluetooth ve el feneri çalışmıyor. Kamera performansı da değişmiş gibi geldi daha güzel çekiyor sanki. Hyper os baya iyi olacak gibi duruyor. zaten ram kullanımının düşmesi baya soruna çare olmuş. kilit ekranı özelleştirmesi çok hoşuma gitti birsürü seçenek sunuluyor. ve bu hyperosla ilgili bir özellik mi romdan mı kaynaklı bilmiyorum ama normalde bazı uygulamalara girince ekran yenileme hızı 60a düşüyor ama sabitlenmiş full yüksekte kalıyor. ama bug mu değil mi bilmiyorum. uygulama açılış hızları da baya artmış kontrol merkezi animasyonları da hoş olmuş ve cihaz android 14 almayacak olduğu halde ilginç bir şekilde rom android 14. o biraz kafamı karıştırdı benim ama genel olarak güzel. yani cihaza stabil sürümü çıktığı an geçerim. custom romlardan alamadığım performansı veriyor şuan ama o uzun süreli kullanımda ortaya çıkar tabii. antutu skorunu merak ediyorum .
Emirhan hocamızın testleriport rom olabilir. cihazın stock romunda antutu v10 tesi 302k idi. bu romda 346k çıktı. buradan da anlaşılıyor performansın yükseldiği. geekbench testi de yapayım elim değmişken.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam siz cihazınıza antutu testi yaptınız mı hiç. internette göremedim 12 pro 5gnin testlerini
Neyse acele etmeye gerek yok anlaşılan, bir süre daha beklemek daha doğru olacak sankiEmirhan hocamızın testleri
daha beta olduğu için fazla hatası var ama stabil çıkınca geçin direkNeyse acele etmeye gerek yok anlaşılan, bir süre daha beklemek daha doğru olacak sanki![]()