Sohbet Sohbet köşesi

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
216
Ben anlamam hocam, paşa gönlünüz hangisini istiyorsa, onu alın, ama alın artık lütfen

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Malum pipirikliyiz 🤣 en doğru kararı vermek istiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Maşallah halilgurbuz hocam bizim Kararsız Kasım' a bile rahmet okutacak bir seviyeye erişmiş. Kararsızlıkta top zirve, ötesi yok...giggle~~:D
En doğru kararı vermeye çalışıyorum hocam.
Sona geldik ama hissediyorum. 🙂
Ya 13 pro plus yada 12 Turbo

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Malum pipirikliyiz 🤣 en doğru kararı vermek istiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En doğru kararı vermeye çalışıyorum hocam.
Sona geldik ama hissediyorum. 🙂
Ya 13 pro plus yada 12 Turbo
Pimpirikli olmak elbette kabahat değil ama yeni telefon almak için yazdığınız yüzden fazla mesaja cevap veren içlerinde son derece saygıdeğer büyüklerimizin ve her dakikası son derece kıymetli üstatların da yer aldığı onlarca üyenin görüşlerini dikkate almayarak aynı şeyleri tekrar tekrar sormak biraz sizin görüşünüz , fikirleriniz, bilgi birikiminiz önemli değil siz işe yaramaz adamlarsınız gibi bir anlama varabiliyor ve benim gibi dışarıdan okuyanlar için saygısızlık yapılmış gibi değerlendirilebiliyor.

Saygıdeğer Skorpi hocam her daim koruduğu zarafeti ve nüktedan tavrı ile "paşa gönlünüz hangisini istiyorsa, onu alın, ama alın artık lütfen" diyerek çok açık bir şekilde bu duruma vurgu yapmış ama cevabınızda attığınız kahkaha emojisi bu durumu tam algılayamadığınızı hatta yazdığınız mesajların artık hakarete vardığını anlayamadığınızı gösteriyor...

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
216
Pimpirikli olmak elbette kabahat değil ama yeni telefon almak için yazdığınız yüzden fazla mesaja cevap veren içlerinde son derece saygıdeğer büyüklerimizin ve her dakikası son derece kıymetli üstatların da yer aldığı onlarca üyenin görüşlerini dikkate almayarak aynı şeyleri tekrar tekrar sormak biraz sizin görüşünüz , fikirleriniz, bilgi birikiminiz önemli değil siz işe yaramaz adamlarsınız gibi bir anlama varabiliyor ve benim gibi dışarıdan okuyanlar için saygısızlık yapılmış gibi değerlendirilebiliyor.

Saygıdeğer Skorpi hocam her daim koruduğu zarafeti ve nüktedan tavrı ile "paşa gönlünüz hangisini istiyorsa, onu alın, ama alın artık lütfen" diyerek çok açık bir şekilde bu duruma vurgu yapmış ama cevabınızda attığınız kahkaha emojisi bu durumu tam algılayamadığınızı hatta yazdığınız mesajların artık hakarete vardığını anlayamadığınızı gösteriyor...
Bu mesajınıza çok kırıldım kusura bakmayın ama çok kırıcı olmuş.

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
216
Bende bilirim kafama göre gideyim alayım istediğimi. Burda hem benden büyük olan hem benden tecrübeli olan insanlarla iki lafın belini kırmaya çalışıyorum.
Birilerini kırdımsa kusura bakmasınlar lütfen.
Bundan sonra dikkat ederim kendi adıma.

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
Bende bilirim kafama göre gideyim alayım istediğimi. Burda hem benden büyük olan hem benden tecrübeli olan insanlarla iki lafın belini kırmaya çalışıyorum.
Birilerini kırdımsa kusura bakmasınlar lütfen.
Bundan sonra dikkat ederim kendi adıma.

Estağfirullah, kendi adıma böyle birşey bile düşünmedim. Aslında sanıyorum ki arkadaşta sizi kırmak istememiştir ama üslup biraz sert olmuş gibi geldi banada yinede o denli yazdığına ihtimal vermek istemiyorum.

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
49
halilgurbuz hocam
İhtiyacınıza uygun bir cihaz almak için forum adabı içinde bazı tavsiyeler alıyor ve bunu da bir sohbet havasında gerçekleştiriyorsunuz. Bunda bir beis yok. Lakin doğru olan kendi şahsi ihtiyacınıza ve kullanım alışkanlıklarınıza uygun bir tercih yapmanızdır. İnsanları dinleyin ama ister iyi niyetle yapılsın isterse kötü niyetle, dış seslere fazla itibar etmeyin. Çünkü herkes bir şekilde kendi kafasındaki modeli önerecek ve dolayısıyla kararsızlığınızı daha da artıracaktır.
Misal ben, 13 proyu almadan önce kafamda dört model vardı. İlki Vivo X80 pro... Sıfırını bulamadığım için vazgeçtim, Mi11 ultradan ise işlemci ve bataryasındaki ısınma problemi yüzünden... Bir ara 12T proyu gözüme kestirdim. Hatta Sefa hocam çift hat kayıtlı olarak 13 bine verecekti ama onun da kamerası hoşuma gitmedi. OnePlus 9 pronun sıfırı yoktu, olanlar da T Mobile denilen çakma Amerikan modeliydi ve aklıma yatmadı.
Sonra hiç aklımda olmayan bir şey yaptım; gidip 13 proyu aldım.Altı aydır da sıkıntısız bir şekilde kullanıyorum.( İki gün önce de Android 14 güncellemesini yaptım ) Yani ne kimsenin fikrini sordum ne de herhangi bir tavsiye aldım.
Sözü fazla uzattığımın farkındayım. Skorpi hocam kadar olmasa da sizi şahsen tanıyorum ve dediğim gibi modeli ne olursa olsun kendi ihtiyacınızı karşılayacak bütçenize uygun bir cihaz almanız daha sağlıklı bir tercih olacaktır diye düşünüyorum.
Öyle her yapılan yoruma da itibar etmeyin. Kem söz sahibine aittir deyin geçin...
Ne karar verirseniz hayırlısı olsun.

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Bu mesajınıza çok kırıldım kusura bakmayın ama çok kırıcı olmuş.
Özür dilerim, amacım kırıcı olmak değil sadece fark etmediğinizi düşündüğüm bir duruma dikkatinizi çekmeye çalışmaktı. Dışarıdan bakan bir gözle yazdım mesajımı. Maalesef bazen hepimizin başına bu durum gelebiliyor. İki lafın belini kıralım derken kırılanın laf değil karşımızdaki olduğunu geç fark edebiliyoruz. Kusura bakmayın.

Üst Alt