Sohbet Sohbet köşesi

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Kimsede demiyorki yahu kardeşim, sen çin bankasında çalışmıyor musun? Ordaki Çinlilerden birine söle parası neyse ver Çin'den gelirken getirsin. Aç BL kilidini yükle Endonezya rom unu 1 sene kullan. 1 sene güncellemeleri yap. Sonra attır bi imei devam et
İş yerinde bi arkadaş var adı Chenming ona sölim bakim ne dicek
Sabah değişik bir şey yediniz sanırım, saksı birden çalışmaya başlamış

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
Selamlar herkese, çalışan arkadaşlara Allah kolaylık versin.. İzinliyim, yatağımı bu kadar özleyeceğim hiç aklıma gelmezdi. Mıknatıs gibi çekiveriyor. Bir kahve iyi gider şimdi. :)

halilgurbuz

Premium Üye
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
216
Sabah değişik bir şey yediniz sanırım, saksı birden çalışmaya başlamış

Söyledim bizim Çinli arkadaşa. Dedim sen getir parasını verim yada birisi getirsin ona verim parasını dedim. Fiyatını araştırayım sana haber vereyim dedi. Bekliyorum bakalım.
En kötü 8 ay kullanırım, sonra imei atarım. Öyle kullanırım. EOL olacağı zaman güncelleme yükler yine bi imei atarım öyle kullanırım diyorum. 🙂

Schwzz

Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
Bugün benim Mİ11'e H.kadioglu hocamın bana daha önce atmış olduğu bir metod ile işlem uyguladım. Güncelleme ve sıfırlama sorunsuz şuanda. Bugünde bir çılgınlık yapıp Enişteme yurtdışından İphone 15 Pro max siparişi verdirdim. Bu arada 6s harici İphone kullanmamıştım (ciddiyim.) Mi11 i de NFC işlerinde kullanacağım artık yedek kalacak. Kendimizi ödüllendirelim artık kaç senedir çalışıyoruz :P

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Bugün benim Mİ11'e H.kadioglu hocamın bana daha önce atmış olduğu bir metod ile işlem uyguladım. Güncelleme ve sıfırlama sorunsuz şuanda. Bugünde bir çılgınlık yapıp Enişteme yurtdışından İphone 15 Pro max siparişi verdirdim. Bu arada 6s harici İphone kullanmamıştım (ciddiyim.) Mi11 i de NFC işlerinde kullanacağım artık yedek kalacak. Kendimizi ödüllendirelim artık kaç senedir çalışıyoruz :P
Doğru mu anladım, yakında iPhone 15 Pro max kullanıcısı olacaksınız, şimdiden hayırlı olsun, iyi günlerde kullanırsınız inşallah

Schwzz

Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
Doğru mu anladım, yakında iPhone 15 Pro max kullanıcısı olacaksınız, şimdiden hayırlı olsun, iyi günlerde kullanırsınız inşallah

Evet doğru, yaptım gene bir çılgınlık. :) Ne zamandır da diyip duruyordum kendime. Allah hepimize daha iyilerini alma gücü nasip eylesin. Daha iyilerini layık görsün inşallah.. Diğer cihaz NFC li ödeme aracı ve yedek iş cihazı olacak gene. Yurtdışı cihaz defterini kapattım artık, İphone da kayıtlı olacak.

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Mi11T Pro duruyor, ben ayrıyetten o kavisli tasarımı çok hoşuma gittiği için uyguna geldiğinden birde Mİ11 aldım. Mi11 hazır kayıtlı idi bir güncelleme yaptım cihaz simsiyah ekranda kaldı kendi kendine EDL moda girdi. Birdaha yurtdışı cihaz kesinlikle almayacağım. Bu benim kendi düşüncem tabiki alana hayırlı olsun bundan sonra alacağım anca 2.el temiz bulursam yada direkt sıfır fiyatına dişimi sıkıp son modele yakın cihaz almak olur.

Şimdi benim aldığım satıcı bende yetkili hesap yok yapamam dedi bana, beni ortada bıraktı öyle..
Bir daha yurtdışı cihaz kesinlikle almayacağım demesinin üzerinden 24 saat geçmiş mi

Schwzz

Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
Bir daha yurtdışı cihaz kesinlikle almayacağım demesinin üzerinden 24 saat geçmiş mi

Yani yurtdışı der iken aslında oradan kastettiğim plakalı cihaz olayıydı hocam o işe girmeyeceğim demek istemiştim. Ama tam anlatamamışım kendimi.. :)

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
49
Evet doğru, yaptım gene bir çılgınlık. :) Ne zamandır da diyip duruyordum kendime. Allah hepimize daha iyilerini alma gücü nasip eylesin. Daha iyilerini layık görsün inşallah.. Diğer cihaz NFC li ödeme aracı ve yedek iş cihazı olacak gene. Yurtdışı cihaz defterini kapattım artık, İphone da kayıtlı olacak.
Skorpi hocayla muhabbetinizi kesmek istemezdim ama bir şeyi merak ettim doğrusu... 90 küsur bin liralık bir cihazdan daha iyisi hangisidir hocam?wasntme~~

Schwzz

Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
Üst Alt