- Adım
- Ali
- Cihazım
- Mi6
- Konular
- 9
İnsafsız TeknosaBugün teknosaya gittim ve mi 6 yı 2500 TL ye satıyorlardı. Niye yazdım bilmiyorum
Mi 5S Epicrom Global Beta 8.1.18
İnsafsız TeknosaBugün teknosaya gittim ve mi 6 yı 2500 TL ye satıyorlardı. Niye yazdım bilmiyorum
Hocam forumda sabit konular içerisinde Skorpi hocamın açtığı muhtelif romların özellikleri adında konu açıldı sana zahmet bir bak orda bulursun cevabıEu beta rom nedir tam olarak ?Multi rom un bir avantajı var mı acaba mi5 cihazlar için.
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sizin cihazınızı --SEFA-- hocamdan aldığınızı biliyorum, Xiaomi'nin Kral'ı da kendilerinden alındı, ama başka kimler kendilerinden ne aldılar, bilemiyorum....bir de o kadar çok kullanıcı hataları varki, evlere şenlik....Arkadaşım bir sorun keşfediyorsun, önce kendin bir araştır, cihazı kurcala, gerçekten çözüm bulamazsan, o zaman foruma bak veya yaz....neyse konuyu uzatmayalım, ben bayağı keyif alıyorum forumdaki yazılanlardan ve çoğu zaman bana tebessüm etmek iyi geliyor bu yaşta....Hocam sen hiç --SEFA-- hocadan telefon alıpta,telefondan şikayet edeni duydun mu hiç?duyamazsın çünki çok sağlam telefon satıyor.telefon taş gibi Allah a şükür bi problem yok herşeyi çatır çatır çalışıyor.eu beta rom kullanıyorum ve çok memnunum
İçimden geçen tek şey ah satarlarNasıl oluyor da ithalatçı garantili olmasına rağmen böyle fahiş bir fiyata satabiliyorlar anlamış değilim.![]()
1800-1900 lira bandında almak varken 2500 e almak da bayağı bir saçma hocam vallaİçimden geçen tek şey ah satarlar
Telefona baktım fiyata baktım yanımda duran görevliye baktım bu şimdi 2500 TL mi dedim kolay gelsin dedim ve gittim1800-1900 lira bandında almak varken 2500 e almak da bayağı bir saçma hocam valla![]()
Hocam çok kafaya takıyorlar şikayetçi olanlar, yani böyle bir telefonu 1800 liraya almışken kafama takılan sorunları da olsun der geçerim fıstık gibi telefon daha ne olsun, sonuçta xiaomi kullanıyosunTelefona baktım fiyata baktım yanımda duran görevliye baktım bu şimdi 2500 TL mi dedim kolay gelsin dedim ve gittim. Elimde Mi 6 olsaydı aha ben bunu 2000 TL altında aldım herkeste öyle alıyor derdim ne yazık ki bizim Mi 6 mız yoook. Olanlar da şikayetçi of of
Aynen öyle katılıyorum sizeHocam çok kafaya takıyorlar şikayetçi olanlar, yani böyle bir telefonu 1800 liraya almışken kafama takılan sorunları da olsun der geçerim fıstık gibi telefon daha ne olsun, sonuçta xiaomi kullanıyosun![]()
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sohbet köşesi konusu var da, mi6 kullanıp şikayetçi olanlara da bir "Mi6 dert köşesi" diye konu açmak lazımAynen öyle katılıyorum size️
KatılıyorumSohbet köşesi konusu var da, mi6 kullanıp şikayetçi olanlara da bir "Mi6 dert köşesi" diye konu açmak lazım
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi