Sohbet Sohbet köşesi

Kaan_M

°¯\_(ツ)_/¯°
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Meslek
Öğrenci
Konular
56
Arkadaşlar Twrp den edl seçeneğine bastım ve reboot oldu. Ne fark etti acaba ?
Telefonu edl moda almak için, yazılımsal olarak alınamıyorsa yeniden başlar, sanırım miui da bu şekilde ve aosp ta o tuşa basınca edl moda geçiyor, en azından benim için öyle.

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Telefonu edl moda almak için, yazılımsal olarak alınamıyorsa yeniden başlar, sanırım miui da bu şekilde ve aosp ta o tuşa basınca edl moda geçiyor, en azından benim için öyle.
Ben de öyle gördüm bazı sitelerde, teşekkürler.

EMPYRİUM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ufuk As
Cihazım
Oneplus 7T Pro
Konular
10
Günaydın. Herkese merhabalar, mutlu bir pazar günü dilerim. Bugün devriye yok Allah'tan o konuda biraz rahatım fakat sürprizler bulabiliyor her an. Hepinize iyi forumlar.

Kaan_M

°¯\_(ツ)_/¯°
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Meslek
Öğrenci
Konular
56
Zamanın birinde, zindana sıkışmış bir büyücü vardı, güçleri elinden alınan bu büyücünün büyük bir kozu vardı....
Bu büyücünün yerin 7 kat altında korkunç bir zindana atılmasına rağmen bir casusu yerini öğrenmişti. O casus 1 yıl oraya girip kötü büyücüyü kurtarmak için planlar yaptı, en sonunda işe koyuldu. Yaptığı ince hesaplar tıkır tıkır işledi ve her şey yolunda gitti ve kötü büyücü kurtuldu. Kaçtı ve casusu sayesinde eski gücüne kavuştu. Sonra zindanı yakıp yıktı. Sıra ona güçlerini kaybettiren kişideydi, çok kötü bir intikam yemini etti. Sonra aradı onu, en son bulup ona lanet okudu "la lawle vela kuvveta ve bil kahhu kabloi hüvalihüm eran" bu laneti okuduğu kişi lanetlendi ve hayatının sonuna kadar kablolarla sorun yaşadı.. Kaan'ın üstüne okunan bu lanet sonrası önce telefonuna taktığı kablo, sonra bilgisayarın kablosu, sonra satın aldığı kalın bir telefon kablosu sonra yine kalın örgülü telefon kablosu bozuldu. Kaan bu lanetten ömrü boyunca kurtulamayacaktı.

EMPYRİUM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ufuk As
Cihazım
Oneplus 7T Pro
Konular
10
Zamanın birinde, zindana sıkışmış bir büyücü vardı, güçleri elinden alınan bu büyücünün büyük bir kozu vardı....
Bu büyücünün yerin 7 kat altında korkunç bir zindana atılmasına rağmen bir casusu yerini öğrenmişti. O casus 1 yıl oraya girip kötü büyücüyü kurtarmak için planlar yaptı, en sonunda işe koyuldu. Yaptığı ince hesaplar tıkır tıkır işledi ve her şey yolunda gitti ve kötü büyücü kurtuldu. Kaçtı ve casusu sayesinde eski gücüne kavuştu. Sonra zindanı yakıp yıktı. Sıra ona güçlerini kaybettiren kişideydi, çok kötü bir intikam yemini etti. Sonra aradı onu, en son bulup ona lanet okudu "la lawle vela kuvveta ve bil kahhu kabloi hüvalihüm eran" bu laneti okuduğu kişi lanetlendi ve hayatının sonuna kadar kablolarla sorun yaşadı.. Kaan'ın üstüne okunan bu lanet sonrası önce telefonuna taktığı kablo, sonra bilgisayarın kablosu, sonra satın aldığı kalın bir telefon kablosu sonra yine kalın örgülü telefon kablosu bozuldu. Kaan bu lanetten ömrü boyunca kurtulamayacaktı.

Tüh, baştan sona kadar da okudum, bizde lanetlendik sanırım :D :)

Kaan_M

°¯\_(ツ)_/¯°
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Meslek
Öğrenci
Konular
56
Xiaomi Mijia Smart Home 360
Bu ürünü bilgisayardan takip edebiliyor muyuz?

EMPYRİUM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ufuk As
Cihazım
Oneplus 7T Pro
Konular
10
Xiaomi Mijia Smart Home 360
Bu ürünü bilgisayardan takip edebiliyor muyuz?

Bildiğim evet. Mijia Pc Software (Beta) uygulaması ile pc ye bağlanabiliyor diye hatırlıyorum ama çinçeydi bir ara niyet edip araştırmıştım ürünü alma aşamasında iseniz iyice araştırın tabi eğer elinizde varsa ürün deneyin derim.

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Ah Skorpi hocam, bi gittiniz herkes gitti, forumun tadı tuzu kalmadı doğrusu. Koçara hocamın metinleri güne başlarken ya da bitirirken hoş bir elveda diye nitelendiriyordu günü. Diğer arkadaşlardan bahsetmiyorum bile ...

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45
Ah Skorpi hocam, bi gittiniz herkes gitti, forumun tadı tuzu kalmadı doğrusu. Koçara hocamın metinleri güne başlarken ya da bitirirken hoş bir elveda diye nitelendiriyordu günü. Diğer arkadaşlardan bahsetmiyorum bile ...
Skorpi hocanın kendi tercihidir ve herhalde bir bildiği vardır hocam. Bendeniz güne başlarken yada bitirirken yine hoş seda olacak paylaşımlar yaparım, yeter ki siz isteyin.
Ne var ki son zamanlarda sadece üç beş kişinin alâkasını çeken ve cazibesini iyice kaybeden bir köşe olduğu da aşikâr, öyle değil mi?

Üst Alt