Sohbet Sohbet köşesi

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Değişemem hocam sevgilim olsa değişirim ama yok şuan çok kötü durumdayım kendimi alkole çok verdim Skorpi rakı sevmem ama Cumhur hocam için içerim hala gelmedi kaç saattir bekliyorum yeter artık. Söylemek istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gelmiyor anlamış sanırım x ne zaman yüzüm gülecek ya ne yaptım. :(
Hocam daha genciz, hayatımızın baharında. Ne guzel bir işe ve yaşam koşullarına sahipsiniz. Hayata pozitif yaklaşın. İnsanlar sizi beğenmeyebilir ama bu onları mükemmel kılmaz. Bu yaşta alkol gibi bir zillete bulaşmayınız lütfen. Maddi manevi vereceği zarara değinmiyorum bile. Onun yerine çok güzel bir şehirdesiniz, akşamları yürüyüş yapıp hava alın. Daha bu yaşta hayatınızı harap etmeyin. İş yeri ortamını boş verin. Zaten herkes oradakiler kendi menfaatlerini düşünür. Kendinizi düşünün, başkasını değil. Hayat bu, kaç defa geleceğiz baba :) Kız falan hikâye, elbet birisi de çıkar önünüze. Ben de sizin gibiydim, kendinize önem verirseniz aşabilirsiniz. İnsanların ne düşündüğü hakkında fikirler altında boğulmayın, onlar kim ya ;) Hayat sizin onların değil. Bu son 2 ay içinde çok şeyler yaşadım ama tek başımaydım. Ben de insanlarla iletişim kuramadım, utangaçtım zaman içinde değişti, bugün ilk defa kızlarla bir araya geldim kaç ay sonra. Hayatta inişler olacağı kadar çıkışlar da olacaktır. Rahat olun. Yeni aktiviteler arayın, futbol basketbol gibi.

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Ah ne gelmedi hanıöa

Amannn hocam doğrusunda, ne yapalım bee :D

Hocam ben aşksız yapamıyorum, alkol sigara tüketimiö uzun zamandır var sigarayı bıraktım 2 ay oldu e sigara içiyorum elbet bir gin hepsinden baz geçicem
Şu an alkollü olduğunuz çok belli, o nedenle artık bir şeyler yazmayın ve gidin yatın bence.... Iyi geceler

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Ah ne gelmedi hanıöa

Amannn hocam doğrusunda, ne yapalım bee :D

Hocam ben aşksız yapamıyorum, alkol sigara tüketimiö uzun zamandır var sigarayı bıraktım 2 ay oldu e sigara içiyorum elbet bir gin hepsinden baz geçicem
Skorpi hocam haklı, dinlenin kendinize gelin. Ne yazdıklarınıza hakim değilsiniz şuan.

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45
Muradovs
Kimsenin özel hayatına karışmak gibi bir adetim yoktur ve haddim de değildir. Lâkin bir insanın özelinde kalması gereken hassas mevzuların böyle yerli yersiz aleniyete dökülmesi, içinde olduğunuz ahval ve şeriat her ne olursa olsun hiç te hoş ve etik bir durum değil. Bilhassa da sizin açınızdan. Şahsen kendimi sevgilim diye tabir ettiğiniz insanın babası yerine koydum ve inanın çok rahatsız oldum.
Bir düşünürün dediği gibi... " İnsan önce kendini, sonra haddini ve daha sonra da ne istediğini bilse problem kalmayacak. Öyle ise düşün... Ya kırdığın kalpte sen varsan..."
Allah selâmet versin.
Cümleten hayırlı geceler...

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Muradovs
Kimsenin özel hayatına karışmak gibi bir adetim yoktur ve haddim de değildir. Lâkin bir insanın özelinde kalması gereken hassas mevzuların böyle yerli yersiz aleniyete dökülmesi, içinde olduğunuz ahval ve şeriat her ne olursa olsun hiç te hoş ve etik bir durum değil. Bilhassa da sizin açınızdan. Şahsen kendimi sevgilim diye tabir ettiğiniz insanın babası yerine koydum ve inanın çok rahatsız oldum.
Bir düşünürün dediği gibi... " İnsan önce kendini, sonra haddini ve daha sonra da ne istediğini bilse problem kalmayacak. Öyle ise düşün... Ya kırdığın kalpte sen varsan..."
Allah selâmet versin.
Cümleten hayırlı geceler...
Yazdıklarınızın altına aynen imzamı atıyorum hocam, müsaadenizle tabiki

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı