Sohbet Sohbet köşesi

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Hocam.beklerim.Tabiki beni mutlu edersiniz...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler...
Hocam buluşmak isterseniz ikimizde buluşa biliriz tabi...

Sevdiğim kıza açılacağım bekliyorum molaya çıkmasını şans dileyin diyeceğim ama red yiceğimmi biliyorum... :(

Ben bu forumu ailem gibi görüyorum abilerim, kardeşlerim, dostlarım var gibi hissediyorum lütfen beni yargılanmayın. Canım sıkkın oldumu foruma yazıyorum mesajlarınız mutlu eder beni.

Son düzenleme:

Dobroutro

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dobroutro
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Akademisyen
Konular
27
Hocam buluşmak isterseniz ikimizde buluşa biliriz tabi...

Sevdiğim kıza açılacağım bekliyorum molaya çıkmasını şans dileyin diyeceğim ama red yiceğimmi biliyorum... :(

Ben bu forumu ailem gibi görüyorum abilerim, kardeşlerim, dostlarım var gibi hissediyorum lütfen beni yargılanmayın. Canım sıkkın oldumu foruma yazıyorum mesajlarınız mutlu eder beni.
Ailen gibi görmen tabiki bizleri.mutlu eder Bir uygun zamanda yüz yüze gelebilir tanışırız .Sizi yargılamayız belki biz büyüğün olarak gerek @Skorpi.hocam.ve diğer büyüklerinin sözleri ile sizi uyariyorsak veya eleştiriyorsak mutlaka sizin iyiliğiniz içindir..

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Ailen gibi görmen tabiki bizleri.mutlu eder Bir uygun zamanda yüz yüze gelebilir tanışırız .Sizi yargılamayız belki biz büyüğün olarak gerek @Skorpi.hocam.ve diğer büyüklerinin sözleri ile sizi uyariyorsak veya eleştiriyorsak mutlaka sizin iyiliğiniz içindir..
Tabi hocam çok isterim sizle beraber olmak çok sevindirdirir beni beni gerçekte tanımazını isterim forumda kendimi çok yansıtıyorum, istediğiniz zaman yazın iş saatim Uygun olduğu sürece görüşürüz.

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Tabi hocam çok isterim sizle beraber olmak çok sevindirdirir beni beni gerçekte tanımazını isterim forumda kendimi çok yansıtıyorum, istediğiniz zaman yazın iş saatim Uygun olduğu sürece görüşürüz.
Hocam mesele n'oldu :) ?

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Gelmedi hocam ya yukarı çıkmış molaya :( iyi değilim şuanda zaten ama açılmak istiyorum artık red yemeye alışığım :(
Hocam bazı davranışlarınızı değiştirmeye ya da imaj değişikliğine gidebilirsiniz alternatif olarak. Bu işlerde uzman falan değilim ama belki de bu değişim hayatınızda olumlu değişimlere neden olur.

Dobroutro

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dobroutro
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Akademisyen
Konular
27
İnşallah ...Uygun bir zamanda size haber veririm ..

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Hocam bazı davranışlarınızı değiştirmeye ya da imaj değişikliğine gidebilirsiniz alternatif olarak. Bu işlerde uzman falan değilim ama belki de bu değişim hayatınızda olumlu değişimlere neden olur.
Değişemem hocam sevgilim olsa değişirim ama yok şuan çok kötü durumdayım kendimi alkole çok verdim Skorpi rakı sevmem ama Cumhur hocam için içerim hala gelmedi kaç saattir bekliyorum yeter artık. Söylemek istiyorum

Gelmiyor anlamış sanırım x ne zaman yüzüm gülecek ya ne yaptım. :(

Son düzenleme:

Dobroutro

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dobroutro
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Akademisyen
Konular
27
Kıymetli büyüğüm, DOBERDEN hocam, bizlere Antalya bir sonraki seneye kadar zor görünüyor ama sizler İstanbul'a gelince bizlerin de haberi olsun.. :)
Çok teşekkür ederim İstanbul çok sevdiğim ve Üniversite tahsilini yaptığım bir Metropol.Ve yıllar sonra Forum sayesinde Başta Skorpi Hocam ve @Kocara Hocam siz ve diğer İstanbul da yaşayan dostlarıda görmek ve tanışmak.arzumdur .İnşallah bu yaz bunu gerçekleştirmek isterim .Ve Antalya'da İstanbul'dan yolu düşen.dostlarida Tanımak.görmek.isterim..

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45
Değişemem hocam sevgilim olsa değişirim ama yok şuan çok kötü durumdayım kendimi alkole çok verdim Skorpi rakı sevmem ama Cumhur hocam için içerim hala gelmedi kaç saattir bekliyorum yeter artık. Söylemek istiyorum

Gelmiyor anlamış sanırım x ne zaman yüzüm gülecek ya ne yaptım. :(
" Ne kadar içersen iç başın döner gidenler değil..."
Bu bir duvar yazısıdır. giggle~~ :D

Üst Alt