Sohbet Sohbet köşesi

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
LmaR ve drjacob buraya gelip, günaydın yazıyorlar ama ben bugüne kadar kimseyi beğendiklerine şahit olamadım, sadece kendilerini beğeniyorlar sanırım....bu 2 şahsın gönderilerini beğenenlere bu konuyu bir kere daha düşünmeye davet ediyor....
Tabiki kimse, kimseyi beğenmek zorunda değil, ben şahsen bu 2 şahsın haricinde herkesi beğeniyorum, yanlış mı yapıyorum acaba

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Bizi beğenenlerin hepsini severiz; ama beğendiklerimizin hepsini sevmeyiz.... demiş bir düşünür.
Beğenmek, güvenilir, ince ayrımlara varan bir duyguya dayanan estetik yargılama ve değerleme gücüdür. Eğer insanlar kendilerini bu ulvi güçten mahrum hissediyorlarsa yapacak bir şey yoktur hocam. Belki rahatsız edici ama fazla da ciddiye almamak lâzım.

drjacob

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
dr jacob
Cihazım
...
Konular
25
beğeni için buraya gelmiyorum ve mesaj atmıyorum , twitter'da her gün benzer şeyler yazdığım gibi burada da günaydın yazıyorum kimse beğensin demiyorum daha önemlisi burası bi forum sitesi 1 milyon likem olsa ne olur 1 tane olsa ne olur , gerçek hayatta bana ne faydası bunu da açıklayın lütfen

LmaR ve drjacob buraya gelip, günaydın yazıyorlar ama ben bugüne kadar kimseyi beğendiklerine şahit olamadım, sadece kendilerini beğeniyorlar sanırım....bu 2 şahsın gönderilerini beğenenlere bu konuyu bir kere daha düşünmeye davet ediyor....
Tabiki kimse, kimseyi beğenmek zorunda değil, ben şahsen bu 2 şahsın haricinde herkesi beğeniyorum, yanlış mı yapıyorum acaba

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Bizi beğenenlerin hepsini severiz; ama beğendiklerimizin hepsini sevmeyiz.... demiş bir düşünür.
Beğenmek, güvenilir, ince ayrımlara varan bir duyguya dayanan estetik yargılama ve değerleme gücüdür. Eğer insanlar kendilerini bu ulvi güçten mahrum hissediyorlarsa yapacak bir şey yoktur hocam. Belki rahatsız edici ama fazla da ciddiye almamak lâzım.
Zaten bazı kişiler , en azından benim için, YOK hükmündeler

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
beğeni için buraya gelmiyorum ve mesaj atmıyorum , twitter'da her gün benzer şeyler yazdığım gibi burada da günaydın yazıyorum kimse beğensin demiyorum daha önemlisi burası bi forum sitesi 1 milyon likem olsa ne olur 1 tane olsa ne olur , gerçek hayatta bana ne faydası bunu da açıklayın lütfen
Siz direk fayda / zarar olarak baktığınız için konuya, size faydası olmayacağı aşikar. 8=)

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Siz direk fayda / zarar olarak baktığınız için konuya, size faydası olmayacağı aşikar. 8=)
Samimi olmayan insanların buralarda cirit atıyor olmalarına ifrit oluyorum ama yapacak bir şey yok maalesef

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Samimi olmayan insanların buralarda cirit atıyor olmalarına firit oluyorum ama yapacak bir şey yok maalesef

4 yıl oldu aranıza katılalı, ilk defa böyle bir tepkinize şahit oluyorum hocam, Baya baya kızmışsınız belli.. Takılmayın hocam, boşverin.

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
4 yıl oldu aranıza katılalı, ilk defa böyle bir tepkinize şahit oluyorum hocam, Baya baya kızmışsınız belli.. Takılmayın hocam, boşverin.
Güncelleme yapamamanın boşluğu olsa gerek hocam, haklısınız, genelde takmam bir çok şeyi ama bazen de bazı şeylerin bilinmesinde yarar var...
kimseye kızgın değilim, herkesi olduğu gibi kabul etmek gerektiğini biliyorum, kaale almazsın, olur biter

drjacob

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
dr jacob
Cihazım
...
Konular
25
ilk olarak mevzunun seninle bi ilgisi yok , yani olayın içine girmene gerek de yok , (@Skorpi) yönetici arkadaş'da eğer çok takıldıysa sisteme girer verilen tüm beğenileri geri alır olur biter .

mehmetali026

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet ali
Cihazım
Redmi Note 11pr
Meslek
Emekli
Konular
36
Selamın aleyküm hayırlı Cumalar olsun inşallah işimiz gücümüz rast gitsin sağlıklı mutlu huzurlu bereketli günler olsun inşallah selam ve dua ile Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah Allah'a emanet olun arkadaşlar

Üst Alt