Yapılmalı hocam.Günaydınlar herkese. Bir sorum olacak. Malum MIUI 12 geldi. Yeni sürüme geçtikten sonra (11'den 12'ye geçmek gibi) cihazı sıfırlayıp tekrardan kurmak stabil çalışması için yapılmalı? Yoksa gereksiz bir zaman kaybı mı olur?
Peki yedekleme olayını önerir misiniz yoksa uygulamaları sıfırdan mı kurmalıyım? Daha önce ki kullandığım cihazda (iPhone) önce ki sürüm yedekelemeleri bazen sorun çıkartıyordu.LmaR sizin ifade atma tuşu bug lı herhalde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yapılmalı hocam.
Swift backup kullanın forumu araştırın konuları mevcutPeki yedekleme olayını önerir misiniz yoksa uygulamaları sıfırdan mı kurmalıyım? Daha önce ki kullandığım cihazda (iPhone) önce ki sürüm yedekelemeleri bazen sorun çıkartıyordu.
Aramıza hoşqeldiniz iyi forumlar..Herkese merhaba, bu forumda yeniyim (MIUI Türkiye). Ben 40 yaşında bir erkeğim. İzmir'de yaşıyorum ve düzgün Türkçe konuşup yazabiliyorum. Bu forumun yakın gelecekte başarılı olacağından emin olmak için burada herkese yardım edeceğime söz veriyorum. Burada düşüncelerimi de paylaşacağım, teşekkürler, harika bir gün yaşa.
Hoş geldiniz Öğretmenim Hayırlı Cumalar.Gününüz aydın Cumanız mübarek olsun dostlar. Hayırlı sabahlar...