Sohbet Sohbet köşesi

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Yok hocam kalsın bu sohbet köşesi. En azından bizler herkese beğeni atıyoruz ya sorun yok. Dediğiniz şeyi bende farkettim bazıları bazılarına beğeni atmıyor ayrım yapmaya gerek yok herkese beğeni atmak zor herhalde
Birileri GEYİK, Günaydın ve hayırlı geceler köşesi açar belki de....Konu Furkan hocamın mesajı ile buralara geldi ama kendisi ortalarda yok...kendisine iyi geceler mesajına beğeni atılmamasına sitem etti

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Reaxionreis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Web Geliştiricisi
Konular
9
Birileri GEYİK, Günaydın ve hayırlı geceler köşesi açar belki de....Konu Furkan hocamın mesajı ile buralara geldi ama kendisi ortalarda yok...kendisine iyi geceler mesajına beğeni atılmamasına sitem etti

Buranın kapatılmasını şahsen hiç istemem . Burası kalsın derim hocam. Bazı kişiler beğeni atmadığı için vs vs için burayı kapatmak saçma olur bence

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Buranın kapatılmasını şahsen hiç istemem . Burası kalsın derim hocam. Bazı kişiler beğeni atmadığı için vs vs için burayı kapatmak saçma olur bence
Hocam, burası aynı zamanda bir geyik köşesi olması sebebiyle, bende biraz geyik yapayım dedim...bu köşeyi açan benim ama burayı kapatmam artık zaten mümkün değil, köşe benim değil, tüm foruma ait....isteyen beğeni atar, istemeyen atmaz, kimin umurunda ki...
öyle değilmi Sayın LmaR ve Sayın drjacob

mattenz

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
0
Günaydın, hayırlı sabahlar iyi forumlar. Bugün pazar yarın belkide birçoğumuz için pazartesi sendromudur. Ben direkt konuya girer girmez mesajlara bakmadan beğeni atmaktayım neye beğeni atıyorum bilmiyorum :D öyle ki belki bir anda iki kişinin birbiriyle kavgasında bile taraf tutan bir üyeye arka planda destek veriyor gibi gözükebilirim. wasntme~~ okumamanın kişiye vermiş olduğu dolaylı zararlar temsili tabloyum her like okumamanın zararlarına farkındalık olsun. haha--haha--

Reaxionreis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Web Geliştiricisi
Konular
9
Hocam, burası aynı zamanda bir geyik köşesi olması sebebiyle, bende biraz geyik yapayım dedim...bu köşeyi açan benim ama burayı kapatmam artık zaten mümkün değil, köşe benim değil, tüm foruma ait....isteyen beğeni atar, istemeyen atmaz, kimin umurunda ki...
öyle değilmi Sayın LmaR ve Sayın drjacob

Yani haklısınız hocam. Geyikleri güzel oluyor buranın. İlk 20 sayfasını falan üşenmeden okudum :D . Beğeni de dediğiniz gibi:?

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275

Niye kızayım hocam. :D
Sabah günaydın mesajı atacaktım da fotoğraf yükleyemedim sitede sıkıntı vardı sonra unuttum atmayı.
Uyuyordum hocam kızmayın. Yeni uyandım. Beğeni atmayanlara bende atmıyorum bazı takık arkadaşlarda var aralarında. :)

mattenz

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
0
Sonuçta bizler buraya Allah'ın selamını alıp vermek için geliyor, gidiyoruz. İkide bir muhabbet. Kimin ne yapıp, ne ettiğinin hiç önemi yok. Herkes kafasına estiğine göre davranıyor işte sizde kafanıza estiğine göre davranın hocalar iyi forumlar. Beğenilmiş, beğenilmemiş önemsiz. :)

Üst Alt