Geçmiş olsun hocam. Allah şifa versin.Herkese merhaba.Babamın covid-19 testi pozitif çıktı.Onunla birlikte hepimiz evde karantinaya alındık.Sizden ricam bizlere dua etmeniz özellikle babama.Böyle günlerde duaya ihtiyacımız var.Bu hastalık hafife alınacak birşey değil.Sokaklarda heryerde insanların bu durum karşısında çok gevşek davrandıklarını görüyorum ama iş gerçekten ciddi.Bugün Antalya'dan bir duyum aldım.Hastahaneye bir sürü vakaya maruz kalan insanlar gelmiş.Antalya da hastahaneler tıklım tıklım olmuş.Lütfen bu duruma bizimde dur dememiz lazım.Kendimize saygımızı geçtim insanlara sevdiklerimize saygımızdan dolayı kendimize dikkat etmemiz lazım.Gerçekten insan çevresinden birinin başına gelmedikçe ciddiye almıyor.Babamı görüyorum ateşi 39 dereceye çıktı.Yemek yemesi lazım iştahım yok diyor,yese bile çıkartıyor ve morali bozuk kendini çok kötü hissediyor çünkü odada tek başına yalnız.Bu durum kadar kötü birşey yok haline baktıkça,gördükçe üzülüyorum ve sizden dua istiyorum.Sevgiyle ve sağlıkla kalın ALLAH 'a emanet olun..
Geçmiş olsun hocam bu şeyi en iyi ben bilirim...Herkese merhaba.Babamın covid-19 testi pozitif çıktı.Onunla birlikte hepimiz evde karantinaya alındık.Sizden ricam bizlere dua etmeniz özellikle babama.Böyle günlerde duaya ihtiyacımız var.Bu hastalık hafife alınacak birşey değil.Sokaklarda heryerde insanların bu durum karşısında çok gevşek davrandıklarını görüyorum ama iş gerçekten ciddi.Bugün Antalya'dan bir duyum aldım.Hastahaneye bir sürü vakaya maruz kalan insanlar gelmiş.Antalya da hastahaneler tıklım tıklım olmuş.Lütfen bu duruma bizimde dur dememiz lazım.Kendimize saygımızı geçtim insanlara sevdiklerimize saygımızdan dolayı kendimize dikkat etmemiz lazım.Gerçekten insan çevresinden birinin başına gelmedikçe ciddiye almıyor.Babamı görüyorum ateşi 39 dereceye çıktı.Yemek yemesi lazım iştahım yok diyor,yese bile çıkartıyor ve morali bozuk kendini çok kötü hissediyor çünkü odada tek başına yalnız.Bu durum kadar kötü birşey yok haline baktıkça,gördükçe üzülüyorum ve sizden dua istiyorum.Sevgiyle ve sağlıkla kalın ALLAH 'a emanet olun..
Geçmiş olsun hocam. Allah şifa versin.
Sağolun ALLAH razı olsun teşekkür ederimGeçmiş olsun hocam bu şeyi en iyi ben bilirim...
Rabbim Şafi ismi ile şifalar versin tez zamanda inşallahHerkese merhaba.Babamın covid-19 testi pozitif çıktı.Onunla birlikte hepimiz evde karantinaya alındık.Sizden ricam bizlere dua etmeniz özellikle babama.Böyle günlerde duaya ihtiyacımız var.Bu hastalık hafife alınacak birşey değil.Sokaklarda heryerde insanların bu durum karşısında çok gevşek davrandıklarını görüyorum ama iş gerçekten ciddi.Bugün Antalya'dan bir duyum aldım.Hastahaneye bir sürü vakaya maruz kalan insanlar gelmiş.Antalya da hastahaneler tıklım tıklım olmuş.Lütfen bu duruma bizimde dur dememiz lazım.Kendimize saygımızı geçtim insanlara sevdiklerimize saygımızdan dolayı kendimize dikkat etmemiz lazım.Gerçekten insan çevresinden birinin başına gelmedikçe ciddiye almıyor.Babamı görüyorum ateşi 39 dereceye çıktı.Yemek yemesi lazım iştahım yok diyor,yese bile çıkartıyor ve morali bozuk kendini çok kötü hissediyor çünkü odada tek başına yalnız.Bu durum kadar kötü birşey yok haline baktıkça,gördükçe üzülüyorum ve sizden dua istiyorum.Sevgiyle ve sağlıkla kalın ALLAH 'a emanet olun..