- Adım
- Bilinmiyor
- Cihazım
- Bilinmiyor
- Konular
- 125
Hayat=Her gün aynı şeylerAynen böyle bir günaydınResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hayat=Her gün aynı şeylerAynen böyle bir günaydınResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Birazda siz Android denizinde yüzün hocamAz önce bl kilidini kontrol ettim süre yoktu açtım şimdi bl kilidi açık ama nedense keşke yapmasamıydım diyorum
Hocam nedense keşke yapmasamıydım diyorum bakalım biraz Android yapalımBirazda siz Android denizinde yüzün hocam
Bende aynıyımNe kadar mutlu bir güne uyansam da içimde hep bir burukluk var. Herkese mutlu sabahlar mutlu günler dilerim.
Bugüne mutlu başladım birisi tüm moralimi bozdu hocam...Ne kadar mutlu bir güne uyansam da içimde hep bir burukluk var. Herkese mutlu sabahlar mutlu günler dilerim.
Ve ala aleyna aleyküm selam hocam, güzel dua ve dilekleriniz için teşekkürler. Allah sizin de yar ve yardımcınız olsun, sizde Allah'a emanet olunuzSelamın aleyküm hayırlı günler hayırlı işler olsun inşallah işimiz gücümüz rast gitsin sağlıklı mutlu huzurlu güzel günler olsun inşallah selam ve dua ile Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah Allah'a emanet olun arkadaşlar
Geçmiş olsun hocamBende bugün kötü uyandım ya uyandığımdan beri inanılmaz başım ağrıyor.