- Adım
- Mehmet
- Cihazım
- Redmi Note 9S
- Meslek
- Web Geliştiricisi
- Konular
- 9
İnşallah öyle olmaz hocamBaşlarsanız bırakamazsınız hocam belirtim
İnşallah öyle olmaz hocamBaşlarsanız bırakamazsınız hocam belirtim
Önce merak olarak başlıyor sonra hastalığa dönüşüyor, dikkatli olun hocamİnşallah öyle olmaz hocamben rom root işlerine pek takmam ama neden böyle bir şey yaptım ve ya yapacam
![]()
![]()
Bu arada hocam 160 saat süre verdi belirtmeyi unutmuşum. Hemen konuyu inceliyorumÖnce merak olarak başlıyor sonra hastalığa dönüşüyor, dikkatli olun hocam
Skorpi hocamın konusuna da göz atmanızı öneririm.
Yardım - ORD ( Obsessive ROM Disorder ) Hastalığı ve tedavisi
Bilindiği üzere, tıbbi adı ORD ( Obsessive ROM Disorder ) olan hastalığın maalesef tedavisi yok ve bu kaşıntının azaltılmasının tek çözümü, cihazına devamlı farklı ROM'lar yükleyip, denemekten geçiyor.... Hatta öyle bir hastalıkki, çok iyi olan bir Rom'dan sıkılıp, başka bir rom'u denemeye kadar...forum.miuiturkiye.net
Önce merak olarak başlıyor sonra hastalığa dönüşüyor, dikkatli olun hocam
Skorpi hocamın konusuna da göz atmanızı öneririm.
Yardım - ORD ( Obsessive ROM Disorder ) Hastalığı ve tedavisi
Bilindiği üzere, tıbbi adı ORD ( Obsessive ROM Disorder ) olan hastalığın maalesef tedavisi yok ve bu kaşıntının azaltılmasının tek çözümü, cihazına devamlı farklı ROM'lar yükleyip, denemekten geçiyor.... Hatta öyle bir hastalıkki, çok iyi olan bir Rom'dan sıkılıp, başka bir rom'u denemeye kadar...forum.miuiturkiye.net
Hocam bende sizin gibiyim. Merakla önce eu rom sonra aosp romlar, sadece lineage ve corvus romu merak ediyorum denemedim, ama ikisinin de pek farklı olacağını düşünmüyorum. Corvus biraz daha özelleştirilebilir süslü bir rom olabilir, aslında yarın geceki rom gelene kadar deneyip merakımı giderebilirim ama hiç canım istemiyor nedenseBen yanlızca merak edersem geçiyorum herhangi bir roma, hastalığın minimum düzeyde seyretmesi dileği ile. Önce eu merak edip geçtim sonra aosp denemek için lineage geçtim (lineage aklımda hep kasan bir rom olarak kalacak) 1 gün sonra direkt pixel e. romuna geçtim. Daha sonra syberi merak ettim en son crdroid ve gerçekten çok beğendim kendisini.(en akıcı rom denediklerim arasında) (mi 5)
Hiç birini denemedimHocam bende sizin gibiyim. Merakla önce eu rom sonra aosp romlar, sadece lineage ve corvus romu merak ediyorum denemedim, ama ikisinin de pek farklı olacağını düşünmüyorum. Corvus biraz daha özelleştirilebilir süslü bir rom olabilir, aslında yarın geceki rom gelene kadar deneyip merakımı giderebilirim ama hiç canım istemiyor nedense![]()