Sohbet Sohbet köşesi

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
PUBG Mobile pişmanlıktır, bağımlılık yapıyor, ocağa incir ağacı dikiyor. Para yatırmayın valla PUBG yüzünden açım. :D
Hocam hiç denemedim, açıkçası merak dahi etmiyorum. Son zamanlarda her yerde pubg reklamı görmeye başladıktan sonra biraz ağır olacak ama oyundan nefret etmeye başladım. Cod mobile merak ediyorum ama ona da pek yanaşmadım haha--

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Hocam hiç denemedim, açıkçası merak dahi etmiyorum. Son zamanlarda her yerde pubg reklamı görmeye başladıktan sonra biraz ağır olacak ama oyundan nefret etmeye başladım. Cod mobile merak ediyorum ama ona da pek yanaşmadım haha--
Cod'uda ben sevmedim ya ne biliyim PUBG varken. Ben PC Den oynuyorum PUBG Mobile'yi telefondan oynamam ya bataryayı öldürüyor. :D

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Pubg naptı hocam bende oynuyorum ama 14.sezon maalesef 70 TL'lik paket almak zorunda kaldım RP'miz çok düşük oldu ya mecbur para yok. :D Sevgili uğraşılmaz ya arada insan istiyor ama onada başka çözüm bulunur. Türk kızları çekilmez.
Normalde sosyal birisi değilim hocam ama pubg mobile çıkınca bende oynadikca insanlarla tanışmaya başladim sonra olanlar oldu:D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tünaydın, Keyifli Forumlar :) 2 dk kaybolduk aliasaf hocam aşk acısı çekmeye başlamış <3 üstelik bu durumun suçlusu pubg giggle~~ aliasaf hocam şaka yaptım, umarım kırmadım sizi :) Bu arada forumda bilgisayar ve telefonuna hiç pubg yüklememiş ve oynamamış tek kişi benim sanırım haha--
Yok hocam kırılcak bişey yok ki:D bence oynamayinda hocam en iyisi pc pubgsi oynayın en güzeli bence:D

Cod'uda ben sevmedim ya ne biliyim PUBG varken. Ben PC Den oynuyorum PUBG Mobile'yi telefondan oynamam ya bataryayı öldürüyor. :D
Hocam pc varken pubg mobile oynanmaz 60 fps bile alamiyorum optimizasyon sorunu var ben pubg lite oynuyorum hocam hem daha iyi grafikleri var hemde optimizasyon ve fps çok iyi denemediyseniz kesinlikle öneririm

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Normalde sosyal birisi değilim hocam ama pubg mobile çıkınca bende oynadikca insanlarla tanışmaya başladim sonra olanlar oldu:D

Yok hocam kırılcak bişey yok ki:D bence oynamayinda hocam en iyisi pc pubgsi oynayın en güzeli bence:D

Hocam pc varken pubg mobile oynanmaz 60 fps bile alamiyorum optimizasyon sorunu var ben pubg lite oynuyorum hocam hem daha iyi grafikleri var hemde optimizasyon ve fps çok iyi denemediyseniz kesinlikle öneririm

Evet biliyorum gerçekten leş gameloop, bende de durum aynı çok kasıyorda dünya kadar para yatırdım diğerlerini oynamam. :D

Reaxionreis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Web Geliştiricisi
Konular
9
PUBG Mobile pişmanlıktır, bağımlılık yapıyor, ocağa incir ağacı dikiyor. Para yatırmayın valla PUBG yüzünden açım. :D
Bir kaç kez oynadım da oyuna para yatırmam haha--haha-- . Geçmiş olsun hocam

Üst Alt