Noldu hocamGüne Mutsuz Başladım
7 ay önce beni aldatan sevgilim 3 aydir yalvariyor beni affet diye affettim ama barışmadım konuşmadımda hiç Dün gece başka biriyle konuşuyordu sözde seni çok seviyorum fln diyordu senden başka kimseyi sevemem daha diyordu ya ben çok salağım yada çok safımNoldu hocam
Benzer olayı bende yaşadım7 ay önce beni aldatan sevgilim 3 aydir yalvariyor beni affet diye affettim ama barışmadım konuşmadımda hiç Dün gece başka biriyle konuşuyordu sözde seni çok seviyorum fln diyordu senden başka kimseyi sevemem daha diyordu ya ben çok salağım yada çok safım
Hocam eskiden daha mutluydum Pc başinda oyun oynardim hiç karişan eden yok mis gibi yaşıyordum Hayatımı bu pubg mobile nerden çıktıysa ne geldiyse başıma orda. Geldi zaten yok ya bir daha sevgili durumuna fln girmicem hocam Yalnızlık en güzeli insan mutlu olduğu şeyleri yapmalı Pc beni mutlu ediyor Üzmüyor ama sevgili öyle değil Hem mutlu edip hemde seni üzüyor bunu çok iyi anladım bu devirde kimseye güven olmuyorBenzer olayı bende yaşadım
Bence bu saflık hocam bizzat yaşadığım için olayı...
Şimdi sallayın diyecem demesi kolay oluyor. Ben böyle yaşamaya mecbur alıştım sizde alışmaya bakın yoksa kafaya çok takıyor insan
İleride bu günlerine güleceksin emin olHocam eskiden daha mutluydum Pc başinda oyun oynardim hiç karişan eden yok mis gibi yaşıyordum Hayatımı bu pubg mobile nerden çıktıysa ne geldiyse başıma orda. Geldi zaten yok ya bir daha sevgili durumuna fln girmicem hocam Yalnızlık en güzeli insan mutlu olduğu şeyleri yapmalı Pc beni mutlu ediyor Üzmüyor ama sevgili öyle değil Hem mutlu edip hemde seni üzüyor bunu çok iyi anladım bu devirde kimseye güven olmuyor
Güzel Yorumunuz için teşekkürler hocamGerçek aşkı eşinizle yaşayacaksınız ve onu bulduğunuzda tamam diyeceksiniz. Bulana kadar katedeceğiniz çok yol var, sizinkisinde ne sevgi var nede aşk böyle birisiyle de bunların hiçbiri olamazdı zaten canınızı sıkmayın.
İnşAllah hocamİleride bu günlerine güleceksin emin ol
Valla hocam ne yalan söylim kendi düşüncemi diyorum şu anda boş geliyor ... Kendi halime gülsem mi ağlasam mı diye düşünmüyor değilim.Hocam eskiden daha mutluydum Pc başinda oyun oynardim hiç karişan eden yok mis gibi yaşıyordum Hayatımı bu pubg mobile nerden çıktıysa ne geldiyse başıma orda. Geldi zaten yok ya bir daha sevgili durumuna fln girmicem hocam Yalnızlık en güzeli insan mutlu olduğu şeyleri yapmalı Pc beni mutlu ediyor Üzmüyor ama sevgili öyle değil Hem mutlu edip hemde seni üzüyor bunu çok iyi anladım bu devirde kimseye güven olmuyor