- Adım
- Mehmet
- Cihazım
- Redmi Note 9S
- Meslek
- Web Geliştiricisi
- Konular
- 9
Hayırlı akşamlar...
boş bir yıkık insanımDeğerli Arkadaşlar, Forumların olmazsa olmaz Sohbet Köşemizi tüm Üyelerimize açmış bulunmaktayız.
Burada herkesin katılımı ile inşallah stres atıp güzel Geyik sohbetler yapabileceğiz.
Ben başlangıcı yapıyorum....59 yaşında, 3 Çocuk Babası, Teknoloji cahili, hiç bir Konuyu bilmememe rağmen biliyormuş gibi yapabilen, çok iyi Almanca ve Orta Seviyede İngilizce konuşabilen bir Orta Yaşlıyım.
Türkiye ye ilk gelen cep telefonu Ericsson GH688 i o zamanlar 1400 Mark verip alanlardan birisiyim, sonrasında Nokia,Samsung vs gibi o zamanların güncel cihazları... ve akıllı tabir ettiğimiz ilk telefonum Samsung Galaxy S3 oldu ve Root, Custom Rom vs nedir, o zamanlar öğrendim.
Daha sonra Huawei Mate 7 ve en son olarak da Xiaomi Mi Max 2 ile MIUI Dünyasına adım attım.
S3 ile başlayan ve giderek şiddetlenen tıbbi adı ORD ( Obsessive ROM Disorder ) olan amansız bir hastalığa yakalandım ve haftalık güncellemelerle hastalığımı belirli seviyede tutmaya çalışmaktayım.
Forumla ilgili genel düşüncelerinizi/iyileştirme önerilerinizi'de burada ayrıca paylaşabilirsiniz.....
Saygılarımla
Bu yaşta hissettiğiniz bu mu cidden?boş bir yıkık insanım
lgs den çıktım sonuç bekliyorumBu yaşta hissettiğiniz bu mu cidden?
Laf olsun diye yazdığınızı varsayıyorum hocam
Yalnız değilsiniz hocamboş bir yıkık insanım
AICP AOSP rom sayılıyorsa ben geçtim. Sanki birşeyler eksik gibi. AOSP'un o sadeliği akıcılığı var ama sanki 2 beden küçük gelmiş gibi duruyor. Ben şuan Eu Beta MIUI 12'deyim. Şimdiye kadar yaşadığım tek sorun cihaz kilitliyken tapatalktan bildirim gelmemesi, oda benim için pek önemli değil.
Mi 8 lite Eu beta gayet akıcı ama sanki iPhone kullanıyorum gibi hissediyorum valla. Yetmiyor hiç şarjı. AOSP'de sadelik olduğundan ötürü daha az şarj gider diye düşünüyorum.AICP AOSP rom sayılıyorsa ben geçtim. Sanki birşeyler eksik gibi. AOSP'un o sadeliği akıcılığı var ama sanki 2 beden küçük gelmiş gibi duruyor. Ben şuan Eu Beta MIUI 12'deyim. Şimdiye kadar yaşadığım tek sorun cihaz kilitliyken tapatalktan bildirim gelmemesi, oda benim için pek önemli değil.
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Skorpi hocamın mesajlarının altındaki imzaya bakın, gerisini boş verinAICP AOSP rom sayılıyorsa ben geçtim. Sanki birşeyler eksik gibi. AOSP'un o sadeliği akıcılığı var ama sanki 2 beden küçük gelmiş gibi duruyor. Ben şuan Eu Beta MIUI 12'deyim. Şimdiye kadar yaşadığım tek sorun cihaz kilitliyken tapatalktan bildirim gelmemesi, oda benim için pek önemli değil.
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi