Sohbet Sohbet köşesi

mert-kart

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mert
Cihazım
xiaomi mi8 lite
Konular
22
Değerli Arkadaşlar, Forumların olmazsa olmaz Sohbet Köşemizi tüm Üyelerimize açmış bulunmaktayız.
Burada herkesin katılımı ile inşallah stres atıp güzel Geyik sohbetler yapabileceğiz.

Ben başlangıcı yapıyorum....59 yaşında, 3 Çocuk Babası, Teknoloji cahili, hiç bir Konuyu bilmememe rağmen biliyormuş gibi yapabilen, çok iyi Almanca ve Orta Seviyede İngilizce konuşabilen bir Orta Yaşlıyım.

Türkiye ye ilk gelen cep telefonu Ericsson GH688 i o zamanlar 1400 Mark verip alanlardan birisiyim, sonrasında Nokia,Samsung vs gibi o zamanların güncel cihazları... ve akıllı tabir ettiğimiz ilk telefonum Samsung Galaxy S3 oldu ve Root, Custom Rom vs nedir, o zamanlar öğrendim.
Daha sonra Huawei Mate 7 ve en son olarak da Xiaomi Mi Max 2 ile MIUI Dünyasına adım attım.
S3 ile başlayan ve giderek şiddetlenen tıbbi adı ORD ( Obsessive ROM Disorder ) olan amansız bir hastalığa yakalandım ve haftalık güncellemelerle hastalığımı belirli seviyede tutmaya çalışmaktayım.

Forumla ilgili genel düşüncelerinizi/iyileştirme önerilerinizi'de burada ayrıca paylaşabilirsiniz.....

Saygılarımla
boş bir yıkık insanım

Marcolomboss

Angerfist 👊
Yönetici
Destek Ekibi
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
RedmiNote11Pro
Meslek
Motosiklet Ustası
Konular
19
Save_Mi hocam biz de mi AOSP Roma geçsek ? Muradovs hocam da bayağı memnun gibi. Biz de mi denesek bı piksel Rom :D
AICP AOSP rom sayılıyorsa ben geçtim. Sanki birşeyler eksik gibi. AOSP'un o sadeliği akıcılığı var ama sanki 2 beden küçük gelmiş gibi duruyor. Ben şuan Eu Beta MIUI 12'deyim. Şimdiye kadar yaşadığım tek sorun cihaz kilitliyken tapatalktan bildirim gelmemesi, oda benim için pek önemli değil.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
AICP AOSP rom sayılıyorsa ben geçtim. Sanki birşeyler eksik gibi. AOSP'un o sadeliği akıcılığı var ama sanki 2 beden küçük gelmiş gibi duruyor. Ben şuan Eu Beta MIUI 12'deyim. Şimdiye kadar yaşadığım tek sorun cihaz kilitliyken tapatalktan bildirim gelmemesi, oda benim için pek önemli değil.

Mi 8 lite Eu beta gayet akıcı ama sanki iPhone kullanıyorum gibi hissediyorum valla. Yetmiyor hiç şarjı. AOSP'de sadelik olduğundan ötürü daha az şarj gider diye düşünüyorum.

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294

Skorpi hocamın mesajlarının altındaki imzaya bakın, gerisini boş verin

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Üst Alt