Sohbet Sohbet köşesi

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Tünaydın, keyifli forumlar. Güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle.

Eyüp Batuhan hocam, aosp romlarda pil konusunda pek cimri sayılmazlar.
%90a kadar Facebook canlı yayın izledim wifi. 90dan sonra full parlaklık LTE insta spotify takıldım durum bu.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:

Marcolomboss

Angerfist 👊
Yönetici
Destek Ekibi
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
RedmiNote11Pro
Meslek
Motosiklet Ustası
Konular
19
Eu Beta kullanin Hocam MiRoomdan pil süresi ve akıcılık beklemeyin MiRoomda çok takilma var kullanmaya deymez Eu Beta kullanin Pil Normal zaten ama İnception V6.1 kernelle daha iyi oluyor
Eu Beta'dayım zaten. :D

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
%90a kadar Facebook canlo yayın izledim wifi. 90dan sonra full parlaklık LTE insta spotify takıldım durum bu.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Sizinki epey iyi gidiyor, ben dün gece cihazı %98 de cihazı şarjdan aldım hiçbir şey yapmadan öylece bıraktım. Saat 13:00 gibi cihazı elime aldığımda şarj %93 idi , sonra foruma girip tünaydın mesajı attım, en fazla 10 dakika kadar forumda dolaştım parlaklık full bu arada, şarj %80 hiç bir şey yapmadım cihaz duruyor şimdi kenarda wifi bağladım 20 dakika kadar telefon görüşmesi yaptım %76 mobil veri açık iken cihaz aşırı derece hızlı pil tüketiyor ve ısınıyor. :)

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Sizinki epey iyi gidiyor, ben dün gece cihazı %98 de cihazı şarjdan aldım hiçbir şey yapmadan öylece bıraktım. Saat 13:00 gibi cihazı elime aldığımda şarj %93 idi , sonra foruma girip tünaydın mesajı attım, en fazla 10 dakika kadar forumda dolaştım parlaklık full bu arada, şarj %80 hiç bir şey yapmadım cihaz duruyor şimdi kenarda wifi bağladım 20 dakika kadar telefon görüşmesi yaptım %76 mobil veri açık iken cihaz aşırı derece hızlı pil tüketiyor ve ısınıyor. :)
Cihaz ne hocam sizin? Hangi AOSP rom kullanıyorsunuz?

Üst Alt