- Adım
- Bilinmiyor
- Cihazım
- Bilinmiyor
- Konular
- 125
Günaydın Herkese
%90a kadar Facebook canlı yayın izledim wifi. 90dan sonra full parlaklık LTE insta spotify takıldım durum bu.Tünaydın, keyifli forumlar. Güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle.
Eyüp Batuhan hocam, aosp romlarda pil konusunda pek cimri sayılmazlar.
Eu Beta'dayım zaten.Eu Beta kullanin Hocam MiRoomdan pil süresi ve akıcılık beklemeyin MiRoomda çok takilma var kullanmaya deymez Eu Beta kullanin Pil Normal zaten ama İnception V6.1 kernelle daha iyi oluyor
Ben yasak diye biliyorumHocalarım youtube kanalı reklamı yapmak yasak mı forumda?
Sizinki epey iyi gidiyor, ben dün gece cihazı %98 de cihazı şarjdan aldım hiçbir şey yapmadan öylece bıraktım. Saat 13:00 gibi cihazı elime aldığımda şarj %93 idi , sonra foruma girip tünaydın mesajı attım, en fazla 10 dakika kadar forumda dolaştım parlaklık full bu arada, şarj %80 hiç bir şey yapmadım cihaz duruyor şimdi kenarda wifi bağladım 20 dakika kadar telefon görüşmesi yaptım %76 mobil veri açık iken cihaz aşırı derece hızlı pil tüketiyor ve ısınıyor.%90a kadar Facebook canlo yayın izledim wifi. 90dan sonra full parlaklık LTE insta spotify takıldım durum bu.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Cihaz ne hocam sizin? Hangi AOSP rom kullanıyorsunuz?Sizinki epey iyi gidiyor, ben dün gece cihazı %98 de cihazı şarjdan aldım hiçbir şey yapmadan öylece bıraktım. Saat 13:00 gibi cihazı elime aldığımda şarj %93 idi , sonra foruma girip tünaydın mesajı attım, en fazla 10 dakika kadar forumda dolaştım parlaklık full bu arada, şarj %80 hiç bir şey yapmadım cihaz duruyor şimdi kenarda wifi bağladım 20 dakika kadar telefon görüşmesi yaptım %76 mobil veri açık iken cihaz aşırı derece hızlı pil tüketiyor ve ısınıyor.
Mi 8 lite hocam, eu betaCihaz ne hocam sizin? Hangi AOSP rom kullanıyorsunuz?
MIUI öyle hocam ya her seferinde pişman oluyorum AOSP'a geri dönüyorum. Daha geçmem MIUIa.Mi 8 lite hocam, eu beta