Sohbet Sohbet köşesi

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
Günaydın hayırlı sabahlar, kendinizi yormadan güzel bir gün geçiriniz, COVID'siz günler diliyorum :)
Valla geçen eve geldiler sağlık bakanlığından test yapacağız şanslı kişi sizsiniz dediler ,(tüm şansım bu kadardı) normalde inanmazdım da arkadaşın hemşire eşi vardı aralarında yoksa kabul etmezdim.4 gün sonra sonuç negatif

Marcolomboss

Angerfist 👊
Yönetici
Destek Ekibi
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
RedmiNote11Pro
Meslek
Motosiklet Ustası
Konular
19
Valla geçen eve geldiler sağlık bakanlığından test yapacağız şanslı kişi sizsiniz dediler ,(tüm şansım bu kadardı) normalde inanmazdım da arkadaşın hemşire eşi vardı aralarında yoksa kabul etmezdim.4 gün sonra sonuç negatif
Neden durduk yere geldiler acaba Çip mi var bizde anlamadım ki neye şüphelenip geldilerse

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Glorious

Teknoloji Delisi, Supporter
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Poco X4 Pro 5G
Konular
28
Hocam çalıştığım ofis ortamı aşırı kalabalık ve havasız burada COVID olmasa bile astımdan gidicem yakında :(

GadReg

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Mi 8 Se
Konular
25
Günaydınlar İyi Forumlar :)
Kabotaj Bayramımız Kutlu olsun

Bilgi
Kabotaj, bir devletin kendi limanlarına deniz ticareti konusunda tanıdığı ayrıcalıktır. Bu ayrıcalıktan yalnızca yurttaşlarının yararlanması, millî ekonomiye önemli bir katkı sağlayacağından, devletler yabancı bandıralı gemilere kabotaj yasağı koyma yoluna gitmişlerdir.

Üst Alt