Yardım Sms alamıyorum

Drmsmelisa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melisa
Cihazım
Red mi note 9
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miu10
Telefon Modeli
Red mi note 9
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Sms alamıyorum şebekede sorun yok benim smslerim iletiliyor fakat karşıdan bana SMS gelmiyor

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
7
Operatörünüzün bulunduğunuz bölgede hizmet kalitesi düşük galiba sorununuz operatörünüzden kaynaklı gibi duruyor...

Oyla:

Drmsmelisa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melisa
Cihazım
Red mi note 9
Konular
2
Operatörünüzün bulunduğunuz bölgede hizmet kalitesi düşük galiba sorununuz operatörünüzden kaynaklı gibi duruyor...
Fakat Vodafone'a sorguladığı zaman cihazım 4.5G uyumlu olmasına rağmen Vodafone'dan cihazınız 4.5G uyumlu değildir diye mesaj aldım

Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
7
Fakat Vodafone'a sorguladığı zaman cihazım 4.5G uyumlu olmasına rağmen Vodafone'dan cihazınız 4.5G uyumlu değildir diye mesaj aldım
Maalesef Vodafone... facepalm~~

Forumda daha önce de bol bol konuşuldu bu konu. Vodafone 4G servislerinde pek destek sağlayamıyor. Xiaomi modellerine karşı ise özellikle zorluk çıkartıyor gibi. Problem sizin için çok önemli ise farklı bir operatör tercih etmenizi tavsiye ederim. Vodafone kullanıcısı olarak kalmak istiyorsanız da EFS dosyaları ile oynayarak düzeltebilirsiniz ancak cihazınız garanti dışı kalır.

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
29
Sms alamıyorum şebekede sorun yok benim smslerim iletiliyor fakat karşıdan bana SMS gelmiyor
mi mesaj kapatırsanız sorununuz çözülecektir diye düşünüyorum bir kaç gün önce bir arkadaşımında bu tür sorunu oldu bu şekilde çözebildik ayarlar/uygulamalar/sistem uygulama ayarları/mesajlar/ mi mesaj seçenegini pasif duruma getirin iyi forumlar

Oyla:

Drmsmelisa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melisa
Cihazım
Red mi note 9
Konular
2
mi mesaj kapatırsanız sorununuz çözülecektir diye düşünüyorum bir kaç gün önce bir arkadaşımında bu tür sorunu oldu bu şekilde çözebildik ayarlar/uygulamalar/sistem uygulama ayarları/mesajlar/ mi mesaj seçenegini pasif duruma getirin iyi forumlar
Bir de şöyle bir sorun var cihazım 4.5G uyumlu olmasına rağmen Vodafone'dan sorguladığımda cihazınız uyumlu değildir diyor. Bunun için ne yapmam gerekiyor? 4.5G kullanamıyorum

Oyla:
Üst Alt