Yardım Sms alamıyorum

Drmsmelisa

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Melisa
Cihazım
Red mi note 9
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miu10
Telefon Modeli
Red mi note 9
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Sms alamıyorum şebekede sorun yok benim smslerim iletiliyor fakat karşıdan bana SMS gelmiyor

nazmi28

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nazmi çınar
Cihazım
mi 9t mavi
Konular
41
Bir de şöyle bir sorun var cihazım 4.5G uyumlu olmasına rağmen Vodafone'dan sorguladığımda cihazınız uyumlu değildir diyor. Bunun için ne yapmam gerekiyor? 4.5G kullanamıyorum
Cihazınız nedir ? Bende vodafone kullanıyorum bu zamana kadar onlarca xiaomi cihazda sorun yaşamadım bu sekil ?
İmei kayıtlı mı ,garantili cihaz mı ?

POCO X3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Bir de şöyle bir sorun var cihazım 4.5G uyumlu olmasına rağmen Vodafone'dan sorguladığımda cihazınız uyumlu değildir diyor. Bunun için ne yapmam gerekiyor? 4.5G kullanamıyorum
operatöre baglı uyum sorunu ben türk telekom kullanıyorum volte açabilmek için sim kartımı volte destekleyen ve türk telekomun da volte verebildigi bir telefona taktım ve aktifleştirdim şu anda cihazım desteklemese de kullanabiliyorum vodafone de aynı şekilde olabilir ama vodafone cihaz ayrımı yapmıyordu volte konusunda isterseniz 4.5 g li bir telefona sim kartı takın aktifleştirin ve kendi telefonunuza takın cihazınızda sonradan imei atılmış olabilir ondan da kaynaklanabilir birde sim kartınız 4.5g destegi yoksa volte kullanılmıyor 3g hspa da kalıyor

Oyla:
Üst Alt