- Adım
- Metin Çınar
- Cihazım
- Redmi Note 8
- Konular
- 131
Ne diyeyim. Allah sabırlar versin.![]()

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne diyeyim. Allah sabırlar versin.![]()
İnşallah hocam, Allah razı olsun sizdenİnşallah temalar uygulamanız çöker hocam
SM-T230 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cümlemizden hocamİnşallah hocam, Allah razı olsun sizden
Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
Anladık üstadım; yeni dede oldunuz, keyfiniz yerinde. Allah'tan gelene elbette diyecek sözümüz yok, inşallah tamamına da erdirir.İnşallah hocam, Allah razı olsun sizden
Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
Büyüklüğünü gösterdi bence, Sağolsun.Anladık üstadım; yeni dede oldunuz, keyfiniz yerinde. Allah'tan gelene elbette diyecek sözümüz yok, inşallah tamamına da erdirir.Lâkin kuldan gelen şahsi keyfiyete böyle hayırlı temennilerin gelmesi de ayrı bir ironi diye düşünüyorum.
![]()
Bence hiç bir zamanNe zaman yayınlayacak hocam mtz si
Allah'a çok şükür hocam, keyfim oldukça yerinde... Tema mağaza çöksün demiş, bende sizde bootlop da mı kalırsınız ınşallah deseydim... Eğlenip, makara yapıyoruzAnladık üstadım; yeni dede oldunuz, keyfiniz yerinde. Allah'tan gelene elbette diyecek sözümüz yok, inşallah tamamına da erdirir.Lâkin kuldan gelen şahsi keyfiyete böyle hayırlı temennilerin gelmesi de ayrı bir ironi diye düşünüyorum.
![]()
Allah'a çok şükür hocam, keyfim oldukça yerinde... Tema mağaza çöksün demiş, bende sizde bootlop da mı kalırsınız ınşallah deseydim... Eğlenip, makara yapıyoruz
Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk
Rabbim neşenizi daim kılsın üstadım.Allah'a çok şükür hocam, keyfim oldukça yerinde... Tema mağaza çöksün demiş, bende sizde bootlop da mı kalırsınız ınşallah deseydim... Eğlenip, makara yapıyoruz
Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk
Öyle ise ne yapmak lâzım? Bir çift kelâm ederken iki kez düşünmek lâzım.Aman diyim hocam, sakata gelirim filan
MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi