- Adım
- Yalçın
- Cihazım
- redmi 5 plus
- Konular
- 8
Pazar gününe kadar beklesek yayınlanmazsa forumda paylaşır mısınız acaba ? Attığınız maile de sanırım cevap gelmedi
Temalardan, temayı özelleştirme kısmından simge paketini tekrar uygulayın, belki düzelir. Yada tema simgeleri böyledir bilemiyorum.Benim mi 5s miui 10.2 temayı tam kullanamıyorum kamera ayarlar mesajlar ikonu tuhaf duruyor theme editörüde kullandım yine işe yaramadı. Nasıl yapabiliriz ? Elinize sağlık tema için
Hocam sanırım Sky v4 temayı kullanıyorsunuz, bu yüzden simge paketini bu şekilde ayarladım. Metin hocamın söylediği gibi yaparsanız istediğiniz simgeleri kullanabilirsiniz.Benim mi 5s miui 10.2 temayı tam kullanamıyorum kamera ayarlar mesajlar ikonu tuhaf duruyor theme editörüde kullandım yine işe yaramadı. Nasıl yapabiliriz ? Elinize sağlık tema için
Yayınlanır hocam İnşallahPazar gününe kadar beklesek yayınlanmazsa forumda paylaşır mısınız acaba ? Attığınız maile de sanırım cevap gelmedi
Kendimi çok şanslı ve mutlu hissediyorum, çünkü ben yaklaşık 2 haftadır kullanmaktayım....Yayınlanır hocam İnşallah![]()
İnşallah hocam. Arkadaşların durumunu gayet iyi anlıyorum ama onlarında beni anlamalarını istiyorum. Burada bulunan emek hırsızları yüzünden bu yolu seçtim ve bana da hak verdiklerini sanıyorum.Kendimi çok şanslı ve mutlu hissediyorum, çünkü ben yaklaşık 2 haftadır kullanmaktayım....
İnşallah tez zamanda yayınlanır ve herkes bu mutluluğu yaşar
Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
Kesinlikle haklısınız hocam, ben olsam, aynı yolu izlerdimİnşallah hocam. Arkadaşların durumunu gayet iyi anlıyorum ama onlarında beni anlamalarını istiyorum. Burada bulunan emek hırsızları yüzünden bu yolu seçtim ve bana da hak verdiklerini sanıyorum.
Hocam Allah herkese bir hüner kabiliyet vermştir illaki biz insan oğlu kendi kabiliyetimizi ortaya koymak için çaba sarf edemiyoruz başkasının emeyini kabiliyetine göz dikiyoruzİnşallah hocam. Arkadaşların durumunu gayet iyi anlıyorum ama onlarında beni anlamalarını istiyorum. Burada bulunan emek hırsızları yüzünden bu yolu seçtim ve bana da hak verdiklerini sanıyorum.