- Adım
- Halil
- Cihazım
- Poco X5 Pro 5G
- Meslek
- Bilişim ırgatı
- Konular
- 216
Hevesle bekliyoruz.Bekliyorum hocam![]()
Hevesle bekliyoruz.Bekliyorum hocam![]()
Bekliyoruz hocam normal şartlarda 2 veya 3 gün içinde sonuçlanırdı ama neden böyle oldu bilemiyorum. Mail attım gelecek cevaba göre bir şeyler düşünürüz artıkHala haber yokmu hocam inşallah onay alır bu güzel temada kullanırız
Hocam bazen 1 aya kadar sürebiliyor diye biliyorum keşke burdan versenizde kurup kullansak çok iyi olurdu beklemesi zor temayı tam istediğim gibi yapmışsınız çok isterdim biran önce kullanmayıBekliyoruz hocam normal şartlarda 2 veya 3 gün içinde sonuçlanırdı ama neden böyle oldu bilemiyorum. Mail attım gelecek cevaba göre bir şeyler düşünürüz artık![]()
Doğrudur hocam kısmet artık. Cevap gelsin bakalım. Emek hırsızları varken biraz zor hocam.Hocam bazen 1 aya kadar sürebiliyor diye biliyorum keşke burdan versenizde kurup kullansak çok iyi olurdu beklemesi zor temayı tam istediğim gibi yapmışsınız çok isterdim biran önce kullanmayı![]()
Sizde haklısınız hocam ama olan bizim gibi art niyetli olmayan insanlara oluyor neyse beklemedeyiz bakalımDoğrudur hocam kısmet artık. Cevap gelsin bakalım. Emek hırsızları varken biraz zor hocam.![]()