Teşekkürler hocam, bugün onaya gönderirim, bir kaç güne yayında İnşallahEvet yayından önceki son halini hocam bana yolladı yine... Muhteşem olmuş
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk
Sabırsızlıkla bekliyoruz hocam.Evet yayından önceki son halini hocam bana yolladı yine... Muhteşem olmuş
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk
Teşekkürler hocam inan bende bekliyorum, "Miui Türkiye Ailesinin" temasını![]()
Hocam uygulama ikonları hakkında bir önerim var güzel yeni buldum whatsabın mavi olmasına vs de uygun olur New Blue v10 teması var temalarda onun simgelerini bir dener misiniz ? Olmadı temayı bu sekil yayınlarsınız biz kendimiz ikonları değişirizTeşekkürler hocam![]()
Hocam tema Global ve eu baz alınarak test edildi. MiuiPro benzeri bir çok özelleştirme bulunan romlarda değişiklik göstermesi doğal bir durum. Eğer MiuiPro da açılır pencere sorununu olursa, düzelttiğim taktirde bu sefer diğer romlarda düzgün çalışmayacaktır maalesef. Her geliştiricinin yaptığı temada farklı romlarda farklı özelikler çalışmaması, doğal olarak görmek gerekir. Bakalım yayınlansın İnşallah bir sorun çıkmaz.Hocam temayı bana da gönderirseniz miuipro da önce ki temalarınız da açılır pencereler düzgün görüntülenmiyor, en azından yayınlanmadan bunu deneyip bildirim yapabilirim.
Hocam tema Global ve eu baz alınarak test edildi. MiuiPro benzeri bir çok özelleştirme bulunan romlarda değişiklik göstermesi doğal bir durum. Eğer MiuiPro da açılır pencere sorununu olursa, düzelttiğim taktirde bu sefer diğer romlarda düzgün çalışmayacaktır maalesef. Her geliştiricinin yaptığı temada farklı romlarda farklı özelikler çalışmaması, doğal olarak görmek gerekir. Bakalım yayınlansın İnşallah bir sorun çıkmaz.![]()
Teşekkürler hocam öneri için, ikon konusunda özgürsünüz dediğiniz gibi "Temayı Özelleştir" bölümünden değiştirebilirsiniz.Hocam uygulama ikonları hakkında bir önerim var güzel yeni buldum whatsabın mavi olmasına vs de uygun olur New Blue v10 teması var temalarda onun simgelerini bir dener misiniz ? Olmadı temayı bu sekil yayınlarsınız biz kendimiz ikonları değişiriz