- Adım
- Cumhur
- Cihazım
- Mi 11T Pro
- Konular
- 294
Çok teşekkür ederim hocam, sizinle tanışmış olma şerefine nail olmuş olmaktan asıl ben çok mutlu oldumSayın Skorpi hocam yeni cihazınız MAX3'ünüz hayırlı olsun. Güle güle kullanın inşallah. Eski Kralın yerini almaya MAX3 geldi. Yeni maceralar, güzel romlar ve iddialı SOT'lar dilerim. Bu arada 09.12.2018 Pazar günü (Dün) değerli hocalarım Sayın HiddeNKinG , cantara , casibao , chatin_62 ve Skorpi ile yakından tanıma ve tanışma fırsatı yakalamaktan çok mutluyum. Her biri çok değerli insanlar. Ve Skorpi hocam bu hediyeyi sonuna kadar hakettiğinizi düşünüyorum, başarılarınızın devamı kesinlikle olacaktır. Bu hediyede emeği geçen değerli forum yöneticilerimiz ve cepport yetkililerine ben de teşekkür ederim.
teşekkürler hocamCihazınız hayırlı olsun hocam iyi günlerde kullanmanız dileği ile
Çok teşekkür ederim hocam..valla kimse duymasın...Max 3 diğerine göre daha kibar ve zarif, elde tutuşu muhteşem....şimdilik başka bir şey deyip de, diğer arkadaşları cihazlarından soğutmak istemiyorumGüzel günlerde kullanmanız dileğiyle yeni kralınız hayırlı olsun hocam.
Teşekkürler hocam, İnşallah....belki bir ara Ankara ötesi, Karadenize doğru yelken açarız, kimbilir?Hayırlı uğurlu olsun hocam, başarılarınızın devamını dilerim. Umarım bir sonraki bulaşmada ben de olurum
Çok teşekkürler hocam...o tür deyişler için henüz erken....Batarya, bildiğiniz üzere, ancak 4-5 şarj sonrası kendisini gösterir ve benim uğurlu ellerimde mutlaka kendisine yakışır bir makam elde edecektir....Efendi mi, İmparatormu, eski Kral öldü, yaşasın yeni Kral mı, zaman gösterecekSayın Skorpi abim yeni cihazınız hayırlı olsun güzel günlerde kullanmanız dileğiyle emeği geçenlere ayrıca tesekkür ederim şimdiden yeni bir "Efsane" doğuyor acaba "Efendi" mi deseydim..)))
EpicRom Developer Team
Çok teşekkür ederim hocam, hoşbulduk...Aminn İnşallah hep birlikteÖncelikle tebrik ediyorum,
Ve hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın hocam aramıza hoş geldiniz.
en mutlu haberleri bu cihazla alır ve sevinirsiniz inşallah..