- Adım
- Kerim
- Cihazım
- Mi Max 2
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 27
Evet evet, onun tanıma ihtimali çok yüksek...öyle yaparız ama Mi6 cılar, başkaları vs hiç boşuna heveslenmesinlerhocam çıkaramadım ya. ama bi buluşma olursa mutlaka eskobar hocama sorarım ona tanır mutlaka. o zaman da mi 6 için rom isteriz artık
zorluklar yiğidi kamçılar derler hocam bakarsınız bizde bu forumda geliştirici oluruzEvet evet, onun tanıma ihtimali çok yüksek...öyle yaparız ama Mi6 cılar, başkaları vs hiç boşuna heveslenmesinler
Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
Önce bana Firmwarenin ne olduğunu söylerseniz, belki yardımcı olabilirim, konu hakkındaki bilgi seviyeniz nedir? bana bildiğiniz düşündürecek bir şey söylerseniz, size Vendor'un ne işe yaradığını söyleyeceğimSkorpi hocam bir şey danışmak istiyorum siz burada iken
Greeshan romu kurarken cihaza firmware otomatik olarak kuruluyormu?
Firmware ile rom versiyonu aynı olmak zorundamı?
Teşekkürler.
Teşekkürler abi hayırlısı olsun inşallah.... Her zaman ki gibi elimden ne geliyorsa en iyisini yapmaya çalışacağım saygılarımla...Muhteşem rom yapıyor adam ve maalesef Mi6 için desteği yok....ama Max 3 için sürprizler var diyebilirim, herkesin yakından tanıdığı çok değerli hocam sahalar geri dönüş müjdesi verdi bana ve benim hatırıma, Max 3 e Özel bir rom yapacak....ben altyapı çalışmalarına başladım bile, baz alacağımız romu indiriyorum ve yemekten sonra da kurulumunu yapacağım sonrası hocama ait...Lütfen kim diye sormayın, asla söylemem ama küçükbir ipucu verebilirim....Nichname si Esc ile başlıyor, 1945 ile sona eriyor...biliyorum çok zor bilebilmek ama maalesef elimden daha fazlası gelmiyor
Valla buna en başta ben çok sevinirim, biliyorsunuz beni zaten...hadi İnşallah, hayırlısı bakalımzorluklar yiğidi kamçılar derler hocam bakarsınız bizde bu forumda geliştirici oluruz
Hocam bildiğim kadarı ile firmware androidin kendisiÖnce bana Firmwarenin ne olduğunu söylerseniz, belki yardımcı olabilirim, konu hakkındaki bilgi seviyeniz nedir? bana bildiğiniz düşündürecek bir şey söylerseniz, size Vendor'un ne işe yaradığını söyleyeceğim
Benim de haberim olsun hocam. Zira üstada verilmiş bir sözüm var.hocam çıkaramadım ya. ama bi buluşma olursa mutlaka eskobar hocama sorarım ona tanır mutlaka. o zaman da mi 6 için rom isteriz artık
Hocam aşk olsun ya, kendinizi deşifre etmişsiniz, ben oysaki hiç ipucu vermemiştim....Teşekkürler abi hayırlısı olsun inşallah.... Her zaman ki gibi elimden ne geliyorsa en iyisini yapmaya çalışacağım saygılarımla...
EpicRom Developer Team
Hocam size sitemliydim ki mido sizsiz çok yetim kaldi amaTeşekkürler abi hayırlısı olsun inşallah.... Her zaman ki gibi elimden ne geliyorsa en iyisini yapmaya çalışacağım saygılarımla...
EpicRom Developer Team
Skorpi usdadimi bunu yazandan sonar heyecan ve mutluluk hisleri yaşadım yakında canavar rom epic rom geliyor Escobar1945 usdadin sayesendi şimdiden sabriniz bol olsun inşallahHocam aşk olsun ya, kendinizi deşifre etmişsiniz, ben oysaki hiç ipucu vermemiştim....
Şaka bir yana, sahalara geri dönüşünüz muhteşem olmalıydı, yaşasın Mido'cular ve Nitrojen'ciler...