Hocam ben gayet iyi geri dönüşler aldım. Temayı beğeniyorsaniz tema özelleştirme bölümünden ikonları değiştirip kullanın. İyi forumlarHer seyi çok güzel de o simetrik olmayan simgelere nasıl bakıyosunuz sinir krizi geçiriyorum resmen
Simetri hastalığım var galibaHocam ben gayet iyi geri dönüşler aldım. Temayı beğeniyorsaniz tema özelleştirme bölümünden ikonları değiştirip kullanın. İyi forumlar
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sıkıntı yok hocam herekse beğendirme şansımız yok. Başka temalara inşallahSimetri hastalığım var galiba
Tamamdır eline sağlık mi9se benim telefon Belkı farklar vardır yaniHocam beğendiğinize sevindim. Temayı global marketen indirdiniz sanırım bu ilk sürüm bölgeyi hindistan yapın temayı silip tekrardan yükleyin.
Batarya simgesini grafiksel yaparsanız simgesi deguşecktir. İsteklerinizi yazın hocam değerlendirelim yapabileceğim bir şey ise ve temanın genel görünümüne zıt düşmez ise neden olmasın
Sizde saat simgesi görünmüyor 2x4 saati koyun daha iyi görünecektir
Yeni sarj animasyonu da ekliyeyim sonraki güncellme ile gelecek
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Markette mı yoksa link mı vereceksinTema güncellenmiştir.
Bir çok renk sorunu giderilmiş yeni menüler eklemiş kilit ekranı hava durumu daha kapsamlı yapılmış ve kod düzenlemeleri yapılmıştır.
İyi forumlar
Markete attım hocam aslında dün geldi güncelleme. Yüklü ise tema gelmesi lazımMarkette mı yoksa link mı vereceksin