Teşekkür hocam yeni güncelleme ile daha iyi olacak bazı yerleri yeniden dizayn ettim. İyi günler de kullanınHakikaten çok güzel tasarlanmış ellerinize sağlık
Evet hocam gece yarısı koydum sabah yayına girmiş. Sanırım uyku şeysi değişikliği yazmayı unutmuşumGüncelleme gelmiş markette.
Metin hocam elinize sağlıkEvet hocam gece yarısı koydum sabah yayına girmiş. Sanırım uyku şeysi değişikliği yazmayı unutmuşum
Değişiklikler
WhatsApp okuma sorunu ve yeni dizanlar
Cevapsız çağrı görünmemesi sorunu giderildi
Kilit ekranı kısa yollarına aşağı kayma efekti eklendi
Kilit ekranı hava durumu ikonu değişmem sorunu giderildi
Yeni menü pencereler eklemedi
20 yakın yeni renk kodu eklendi bunu biri bir soruna neden olmuş sabah anladım sonraki güncellme ile bu sorun giderilecek
Ve çeşitli değişiklikler yapıldı.
Gördüğünüz hata ları rapor etmeyi unutmayın
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler hocam iyi günlerde kullanın. Hataları ve görüşleriniz eksik etmeyin. Markete yorum atmayı beğenmeyi de unutmayınMetin hocam elinize sağlık
Hocam inanın yorum yapmak istiyorum olmuyor hata veriyor ottoman hocam da öyle olmuş tuTeşekkürler hocam iyi günlerde kullanın. Hataları ve görüşleriniz eksik etmeyin. Markete yorum atmayı beğenmeyi de unutmayın
Custom rom mu kullanıyorsunuzHocam inanın yorum yapmak istiyorum olmuyor hata veriyor ottoman hocam da öyle olmuş tu
Evet hocamCustom rom mu kullanıyorsunuz
Hocam o sorun custom romlarda var evet ama son eu güncellesi ile bu sorun belden kalktı. Düşünmeniz yeter teşekkürlerEvet hocam