- Adım
- Uğurcan
- Cihazım
- M2101K6G
- Konular
- 44
Merhabalar. Cihazı yurtdışı olarak aldım daha dün elime geçti. Dün akşam bir şey farkettim. Ekranın tam ortasından belli belirsiz bir çizgi var gibi. Aslında çizgi de demeyeyim sanki sağ yarısı siyah bir şekilde yanmış hafiften sol yarısı biraz daha gri gibi. Bu arada koyu gri renkte düşük parlaklıkta denedim. Koyu grinin daha farklı bir tonunda da şöyle oluyor. Ortada bir çizgi oluyor dikkatli bakılmadığında görünmüyor ama o gri renk ekranda açıkken parmağımı ekrana koyup daire çizdiğimde yani açık resmi oynattığımda o çizgi belirginliğini kaybediyor. Elimi bıraktığımda da tekrardan belirginleşiyor. Ayrıca ekran titreme olayı da var. Hafif hafif titriyor düşük parlaklıkta yine o gri resimde farkediyorum titremeyi de. Bu titremenin yazılımla alakalı olduğunu duydum. Şu an kullandığım sürüm 12.5.8.0 RKFMIXM
Günlük kullanımda YouTube, Reddit, Forum o renk farklılığını ya da bir çizgi göremiyorum bile. İyice dibine girip ekranın baktığımda da görünmüyor. Aldığım kişi 3 ay içinde bir problem olursa, yenisiyle değiştiririz demişti ama bu tam olarak bir problemmidir ne yapmalıyım bilemedim. Dün çektiğim birkaç resmi yollayayım size. Kamerada baya bişey varmış gibi görünüyor ama dediğim gibi normal kullanırken farketmiyorum bile
Kendi cihazlarınızda denemeniz için, kendi denediğim dark gri düz rengi de paylaşıyorum. Siz de bakıp kontrol edebilirsiniz. Yüksek parlaklıkta ve düşük parlaklıkta;
Günlük kullanımda YouTube, Reddit, Forum o renk farklılığını ya da bir çizgi göremiyorum bile. İyice dibine girip ekranın baktığımda da görünmüyor. Aldığım kişi 3 ay içinde bir problem olursa, yenisiyle değiştiririz demişti ama bu tam olarak bir problemmidir ne yapmalıyım bilemedim. Dün çektiğim birkaç resmi yollayayım size. Kamerada baya bişey varmış gibi görünüyor ama dediğim gibi normal kullanırken farketmiyorum bile
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Kendi cihazlarınızda denemeniz için, kendi denediğim dark gri düz rengi de paylaşıyorum. Siz de bakıp kontrol edebilirsiniz. Yüksek parlaklıkta ve düşük parlaklıkta;
Son düzenleme: