Soru Sizce Xiomi telefon kullananlar neden başka telefon kullanmak istemiyor...?

elturco0935

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Toprak Enis
Cihazım
Redmi not 8
Konular
31
Bulunduğum ilçede telefon tamircisi ve yazılımcı kuzenim var. Telefonumu satmak istedim farklı model telefon getirdi... Fiyatı 5000 civarlarında dedim o olsun alayım sonrasında xiomi not 10 pro getirdi :) sadece sustum sanırım xiomi hastası oldum ve başka telefon kullanamayacağım. Hem fiyat uygun hem telefonları resmen efsane özellikle üst modeller.

Kaan_M

°¯\_(ツ)_/¯°
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Meslek
Öğrenci
Konular
56
Hocam bura Türkiye. Burda en iyi telefon neredeyse kimsenin umrumda değil. Fiyatına göre bir telefon gerek herkese. Zamanında "Bilindik marka Samsung alayım. " diyenler doluydu. Şimdi ülkede xiaomi ünlendi. Miui arayüzünün güzel görünümü, fiyatına göre verdiği özellikler gerçekten kullanıcıların hoşuna gidiyor. Samsung gibi bir yer edindi ama fiyatıyla olduğu için daha çekici geliyor birçoğuna.

Oyla:

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
Birçoğu Miui için kullanıyor bence. Garantisiz imeili telefonları baya ucuz bunun için alanlarda var. Bende Miui için almıştım ama 11-12 güncellemeleri ile tam bir hayal kırıklığı oldu. Bundan sonra Xiaomi ile işim olmaz. Google Pixel kovalıyorum yakalarsam o biçim olacak, :D

Oyla:

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Bulunduğum ilçede telefon tamircisi ve yazılımcı kuzenim var. Telefonumu satmak istedim farklı model telefon getirdi... Fiyatı 5000 civarlarında dedim o olsun alayım sonrasında xiomi not 10 pro getirdi :) sadece sustum sanırım xiomi hastası oldum ve başka telefon kullanamayacağım. Hem fiyat uygun hem telefonları resmen efsane özellikle üst modeller.
Ben Miui olduğu için kullanıyorum ve fiyatıylada özellikleri çok iyi

Oyla:

elturco0935

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Toprak Enis
Cihazım
Redmi not 8
Konular
31
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ciddi anlamda piyasada dolanan bir terim var bilmiyorum sizler duydunuz mu bunu :) Hem android hemde iphone'nin ucuzu diyorlar xiomi cihazlar için. İphone dışında cihaz kullanmam diyen arkadaşım bile rn8 aldı artık xiomiciyim diyor :)

Oyla:

gaslans06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1905
Cihazım
Yok
Konular
2
Sebebi basit aslında çok kolay bir şekilde bootloader kilidi açılabiliyor, kullanıcı özgür. Bootloader kilidi açılsa bile Xiaomi cihazın güvenliğini sağlamaya devam ediyor (yazılım güncellemesi,cihazı bul,güvenlik sertifikası) gibi örneğin çoğu cihazda Bootloader kilidi açmak meşakkatli olduğu gibi aynı zamanda yazılım güncellemesi, cihazı bulma özellikleri ve güvenlik sertifikası kapatılıyor cihazda bootloader kilidi açan kişi çeşitli uygulamalarda sıkıntı yaşayabiliyor. Bunun yanında çok fazla topluluk desteğine sahip, geliştiriciler hiçbir cihazı öksüz bırakmıyor ve desteğini sürdürüyor. Çeşitli kerneller,recoveryler,temalar,animasyon duvar kağıtları,ve uygun fiyata geniş ürün yelpazesi nedeniyle tercih edilen bir marka. Xiaomi cihazların tercih edilmesindeki en büyük sebep şüphesiz özelleştirilebilmesine imkan sağlanabilmesidir.

Oyla:

elturco0935

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Toprak Enis
Cihazım
Redmi not 8
Konular
31
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sebebi basit aslında çok kolay bir şekilde bootloader kilidi açılabiliyor, kullanıcı özgür. Bootloader kilidi açılsa bile Xiaomi cihazın güvenliğini sağlamaya devam ediyor (yazılım güncellemesi,cihazı bul,güvenlik sertifikası) gibi örneğin çoğu cihazda Bootloader kilidi açmak meşakkatli olduğu gibi aynı zamanda yazılım güncellemesi, cihazı bulma özellikleri ve güvenlik sertifikası kapatılıyor cihazda bootloader kilidi açan kişi çeşitli uygulamalarda sıkıntı yaşayabiliyor. Bunun yanında çok fazla topluluk desteğine sahip, geliştiriciler hiçbir cihazı öksüz bırakmıyor ve desteğini sürdürüyor. Çeşitli kerneller,recoveryler,temalar,animasyon duvar kağıtları,ve uygun fiyata geniş ürün yelpazesi nedeniyle tercih edilen bir marka. Xiaomi cihazların tercih edilmesindeki en büyük sebep şüphesiz özelleştirilebilmesine imkan sağlanabilmesidir.
Bu cevap sorumun tam olarak karşılığı.. Yorumun için teşekkürler hocam :)

Oyla:

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
Cevap gayet ortada,ucuz olduğu için.Yoksa kimse bayılmıyordur.Özellikle Türkiye'de ekstra ucuz oluyor,malum işlerden dolayı,daha ucuza telefon olmadığı için mecbur Xiaomi alınıyor.

Oyla:
Üst Alt