Sana şöyle bişey diycem eğer paran varsa yeteri kadarYaza kadar beklemeyi bende düşünüyorum ama şöyle bir aklımda soru var ilk önce elimdeki LG G2 artık ne pil nede programlar su gibi akmıyor yani. Mi 5 modellerinden alırsam Mi 6 içimde bi ukte kalıcak. Mi 6 alırsam ve sorunlar çıkarsa ( şuana kadar alan kişilerin çok büyük problemlar aldığını görmedim duymadım ) hayal kırıklığına uğruycam. Yada son ihtimal 3 4 ay telefonla pek vakit geçirmiycem![]()
Aynen bende seninle aynı durumdayım artık sıkıldım yani yeni telefon ama bi yandan teli alcam 1 ay sonra daha ucuza gelirse falan ben biraz daha beklicem sanırım ama yazın ortasında da almak istiyodumSabırsızım ben işte sorun o. Almayı kafaya koyduğum zaman kendimi unutuyorum. Almak sorun değil satıcılarıda tanıyorum az çok konuştuk telefon hakkında. Beklemekten zaman geçmiyor elinde olduğu zaman![]()
Bence beklemekte fayda var çünkü hem fiyatlar düşer hemde sorunlar belli olur ona göre dikkatli alırsınız.Çoğu kişi daha global rom çıkmadı çıkan romlar yerli yerine oturmadı soyulma problemi v.s var gibi bir çok yorum var. Sizce Mi6 şu anlarda alınması mantıklı mı ? Yorumlarınız benim için gerçekten çok önemli.
İyi forumlar