Soru Sizce hala Mi 11 ultra alınır mı

• Konbuyu başlatan mm33
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 80
  • Görüntüleme 12K

Punch

Don't criticize something you don't understand
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
9
Hız değil hocam heartz düşmesi diyor arkadaş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eu'da yok mu peki hocam global romdayım bende bunda da var.
Hocam eu custom kullanan arkadaşlar daha yeni sürüm kullandıkları için onlarda böyle bir sorun mevcut değil yani yazılımsal bir sorunmuş.

ilkay0308

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlkay
Cihazım
Note 8 pro
Konular
0
Ben bu cihazı almak istiyorum ama yabancı forumlarda wifi sorunu ve ozellikle sürekli ısınma problemi olduğundan bahsedilmiş. EU rom ile kullanan arkadaşlar tecrübelerini aktarabilirler mi? Çünkü sonuçta garantisiz bir cihaz alacağız ve ısınma sonrası wifi kartının donanımsal bozulması ve bunun sonucu anakart değişikliğine gidildiği yazıyor. Bu arada direnç ile kullanmayı düşünmüyorum.

kuyuduzu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kuyuduzu
Cihazım
mi 9 se
Konular
0
Ben bu cihazı almak istiyorum ama yabancı forumlarda wifi sorunu ve ozellikle sürekli ısınma problemi olduğundan bahsedilmiş. EU rom ile kullanan arkadaşlar tecrübelerini aktarabilirler mi? Çünkü sonuçta garantisiz bir cihaz alacağız ve ısınma sonrası wifi kartının donanımsal bozulması ve bunun sonucu anakart değişikliğine gidildiği yazıyor. Bu arada direnç ile kullanmayı düşünmüyorum.
takip

uyducu39

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ufuk
Cihazım
oneplus 8t
Konular
1
Eu rom kullanıyorum sıfır sorun... Daha önce globaldeydim onda da sıkıntı yoktu. Yaz aylarında ısınıyordu ama söylemesem olmaz.

hedehede81

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hasan
Cihazım
na
Konular
1
arkadaşlar, ben de telefon almayı düşünüyorum, MI 12S Ultra ya kayıt çıkar mı diye bekledim ama gelir mi sizce? Yeni modellere gelmiyor mu nedir son durum?

uyducu39

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ufuk
Cihazım
oneplus 8t
Konular
1
4 buçuk aydır kullanıyorum, ısınma falan öyle abartılı değil. eu roma geçtikten sonra daha da azaldı. wifi çekimi ya da wifi kartının bozulması filan hiç olmadı. bir de 4 buçuk ay oldu daha 2. sime geçmedim hala açık.

b3k1rr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
bekir
Cihazım
Mi 9t pro mi 6
Konular
5
Ben de bugün aldım arkadaşlar mi 11 ultra umarım üzmez beni 12 t pro arasında kaldım işlemci dışında Bir artısini göremedim

serdar.yakupoglu

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
note2
Konular
3
Bende bi kaç güne almayı düşünüyorum ama bi yorumda cihazın kenarları kavisli olduğu için sıkıntı oluyor falan yazmış ama tam açıklama yapmamış acaba nasıl bir problem oluyor ekran koruyucu falan mı takılmıyor yoksa cebe falan koyunca mı sıkıntı oluyor aktif kullanan arkadaşlar sizler de şikayetçimisiniz bu kavis olayından

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ercüment A

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercüment
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
0
Bende bi kaç güne almayı düşünüyorum ama bi yorumda cihazın kenarları kavisli olduğu için sıkıntı oluyor falan yazmış ama tam açıklama yapmamış acaba nasıl bir problem oluyor ekran koruyucu falan mı takılmıyor yoksa cebe falan koyunca mı sıkıntı oluyor aktif kullanan arkadaşlar sizler de şikayetçimisiniz bu kavis olayından

Telefonu alalı 2 buçuk ay oluyor s6 edge kullanıyordum kavisli ekran sevdiğimden 11 ultraya geçince kendi adıma konuşuyorum hiç zorluk çekmedim problemde yaşamadım tabi bu benim kavisli ekran tecrübemden kaynaklı olabilir.

Ekran konusunda olsun performans vs çok memnunum şarjı günü çıkarıyor ki ben aşırı yoğun kullanıyorum oyun oynamıyorum, kafanda soru işareti olursa sorabilirsin müsait oldukça cevaplarım ama genel olarak inan bana sıfır pişmanlık eksi olarak bi kamera çıkıntısı bide ağırlık diyebilirim ben 150gr telefondan geçip alıştım şimdi normal geliyor bana :)

serdar.yakupoglu

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
note2
Konular
3
Telefonu alalı 2 buçuk ay oluyor s6 edge kullanıyordum kavisli ekran sevdiğimden 11 ultraya geçince kendi adıma konuşuyorum hiç zorluk çekmedim problemde yaşamadım tabi bu benim kavisli ekran tecrübemden kaynaklı olabilir.

Ekran konusunda olsun performans vs çok memnunum şarjı günü çıkarıyor ki ben aşırı yoğun kullanıyorum oyun oynamıyorum, kafanda soru işareti olursa sorabilirsin müsait oldukça cevaplarım ama genel olarak inan bana sıfır pişmanlık eksi olarak bi kamera çıkıntısı bide ağırlık diyebilirim ben 150gr telefondan geçip alıştım şimdi normal geliyor bana :)
Kayıtsız bir şekilde aldım diyelim maksimum 8 ay kullanınca kapanırsa diyelim ki 4 ay başka bir tel ile idare ettim sonra yeniden direnç falan değiştirmeden yeniden bi 8 ay daha kullanabiliyormuyum acaba

Üst Alt