- Adım
- Yok
- Cihazım
- Mi4
- Konular
- 0
Bi tane buldum da bu grupta mesajlaşma yok sanırım hocam ?Hocam direk mi 11 ultra diye aratınca çıkıyor
Bi tane buldum da bu grupta mesajlaşma yok sanırım hocam ?Hocam direk mi 11 ultra diye aratınca çıkıyor
Neden degistinizDaha önce Endonezya romu kurduğumu söylemiştim ama dün fark ettim ki hindistan romuymus
Endonezya romu bu kez kurdum. Bunda arama kaydı var arkadaşlar. Eu romdan vazgeçtim .
Daha sade olmasına rağmen diğer romlardan daha fazla sarj yiyor hocam.Neden degistiniz
ama maalesef endonezya romunda hz düşmesi var durduk yere.Daha sade olmasına rağmen diğer romlardan daha fazla sarj yiyor hocam.
Bir de instagramdan falan durduk yere atmaya başlamıştı. Uyuz oldum endonezya romuna geçtim![]()
Nasıl bir hız düşmesi hocam ? Donma vs. mi oluyor yani ?ma maalesef endonezya romunda hz düşmesi var durduk yere.
Hız değil hocam heartz düşmesi diyor arkadaşNasıl bir hız düşmesi hocam ? Donma vs. mi oluyor yani ?
Eu'da yok mu peki hocam global romdayım bende bunda da var.ama maalesef endonezya romunda hz düşmesi var durduk yere.
Aynen sonradan anladım hocamHız değil hocam heartz düşmesi diyor arkadaş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Eu'da yok mu peki hocam global romdayım bende bunda da var.