Sohbet Sizce Garantiyi Bozmaya Değer Mi?

Organicmusty

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Musty
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
24
Note 8 kronik sorunlu cihaz.Klavye ahize sensör vs olurda sorun çıkarsa garanti en kötü ihtimal thh işinize yarar boşverin rom root vs gibi işleri
Kardeşim merhaba, Note 8 kronik sorunlu olduğunu söylemişsin, nedir biraz açar mısın? Telefonu daha bugün aldım :)

ELVD

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
Evet öyle ama ufak bi hata ile telefon bricik olabiliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Keşke ama olan oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Katılıyorum uzun sürmeyecek gibi :D giggle~~

ben olsam garantiyi bozmam çünki xiaomi'nin 8 serisi biraz sıkıntılı gibi duruyor

İbrahim kavak

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Poco X3 (Karna)
Konular
34

İbrahim kavak

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Poco X3 (Karna)
Konular
34
Geliştirici arkadaşlardan aldığım bilgi bu yönde sanki 8 serisi biraz sorunlu gibi geliyor bana tercih sizin tabiki
O zaman Note 8 kullanan bl açıp rom atan arkadaşlarda yorum yapsada onların tecrubelerini ve deneyimlerini öğrensek

cptLevi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alper
Cihazım
Mix mi 2
Konular
19
Kardeşim merhaba, Note 8 kronik sorunlu olduğunu söylemişsin, nedir biraz açar mısın? Telefonu daha bugün aldım :)
Klavyede Özellikle solda basmama, geç algılama problemi var çogu note 8 de. Pro da daha yaşayanı görmedim aam çevremdekilerde dahil hepsinde klavye sorunlu istisnasız. Bozuk sensör muhabbeti vardı. Yine çevremdekilerde de aynı sorun var sensör üzerine parmak koymamıza rağmen ekran kapanıp açılıyor arama sırasında kendini kapatmıyor.Elbet sorunsuz olan note 8hl de vardır ama note 7 ghost gibi note 8 de kronik sorunlu.

Sufisko

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
..-..
Cihazım
Mi 11 lite 5g N
Konular
35
Mi 8 se aldım bu hafta, forumda bana da mı 8 se sorunlu cihaz dendi, şebeke sorunu vs. Ama stabil sürüm kurdum herhangi bir sorun yok hocam.. genel olarak mı 8 serisi demiş arkadaş, o yüzden belirtmek istedim.

İbrahim kavak

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Poco X3 (Karna)
Konular
34
Klavyede Özellikle solda basmama, geç algılama problemi var çogu note 8 de. Pro da daha yaşayanı görmedim aam çevremdekilerde dahil hepsinde klavye sorunlu istisnasız. Bozuk sensör muhabbeti vardı. Yine çevremdekilerde de aynı sorun var sensör üzerine parmak koymamıza rağmen ekran kapanıp açılıyor arama sırasında kendini kapatmıyor.Elbet sorunsuz olan note 8hl de vardır ama note 7 ghost gibi note 8 de kronik sorunlu.
Hocam klavyede hiç sıkıntı yaşamadım sensör konusuna gelince kılıf çıkarıp arama yaptığım zaman sensörde kapanıp açılma problemi gidiyor ayrıca çevremdeki 2 kişide de rn8 var onlardada hiç sorun yok elektronik şans işi ;(

ELVD

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
Mi 8 se aldım bu hafta, forumda bana da mı 8 se sorunlu cihaz dendi, şebeke sorunu vs. Ama stabil sürüm kurdum herhangi bir sorun yok hocam.. genel olarak mı 8 serisi demiş arkadaş, o yüzden belirtmek istedim.

Beni kastettiyseniz bu benim söylemim değil geliştirici arkadaşların ortak görüşleri bu yönde bunu belirttim sadece

Üst Alt