- Adım
- Koray
- Cihazım
- Lavender
- Meslek
- not yet
- Konular
- 103
MiRoom mu RevOS mu o zamanBen hep indirip hafıza kartına atıyordum öyle güncelliyordum hocam. Bakın böyle
MiRoom mu RevOS mu o zamanBen hep indirip hafıza kartına atıyordum öyle güncelliyordum hocam. Bakın böyle
Bana kalırsa revos hatta redmi Note 8 e bile revos yükleyecem her hafta güncellemek isterseniz mi room ama bence siz ikisininde tadına bakın hocam 1 hafta mi room 1 hafta revos hatta 1 haftada eu beta kullanın kararınızı verin ama bana kalırsa revos her hafta güncellemeye gerek yokMiRoom mu RevOS mu o zaman
Ne yaptınız hocamBana kalırsa revos hatta redmi Note 8 e bile revos yükleyecem her hafta güncellemek isterseniz mi room ama bence siz ikisininde tadına bakın hocam 1 hafta mi room 1 hafta revos hatta 1 haftada eu beta kullanın kararınızı verin ama bana kalırsa revos her hafta güncellemeye gerek yok
Nasıl açtınız hocam pc windows kac bende hata veriyor kaç gündür aynı hataHocam bootloader kilinidini açtım fakat twrpyi halledemedim. Akşam halledecem inşallah
Windows 7 premium 64 bitNasıl açtınız hocam pc windows kac bende hata veriyor kaç gündür aynı hata
Şuan pek müsait değilim ben size mesaim bitince detaylı anlatayım hocamWindows 7 premium 64 bit
Hocam windows 10 pc var request parametre dan kurtulamadım windows 7 yapmayınca düzelmiyor galiba yaWindows 7 premium 64 bit
Süre vermişti amaHocam windows 10 pc var request parametre dan kurtulamadım windows 7 yapmayınca düzelmiyor galiba ya
Farklı bir mi unlock denediniz mi?Hocam windows 10 pc var request parametre dan kurtulamadım windows 7 yapmayınca düzelmiyor galiba ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Süre vermişti ama
Nasıl yani program olarakda hepsini denedim ama ya tanımıyor cihazı ya unknown -1 diyor ya da request parametre pcyi windows 7 yapıcam büyük ihtimalFarklı bir mi unlock denediniz mi?
Adb insaller uygulamasını kurun o driverleri yüklemenize yardımcı olacak. Cihazı böyle gördürebilirsinizNasıl yani program olarakda hepsini denedim ama ya tanımıyor cihazı ya unknown -1 diyor ya da request parametre pcyi windows 7 yapıcam büyük ihtimal