Sohbet Sizce Garantiyi Bozmaya Değer Mi?

İbrahim kavak

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Poco X3 (Karna)
Konular
34
Herkese selamûn aleyküm iyi akşamlar. Daha önce mi 8 lite kullanıyordum bundan 2 3 hafta önce redmi Note 8 aldım cihazdan memnunum fakat kullanmadığım gereksiz google uygulamaları, Google dailer ve messages uygulaması ve reklamlar var ben mi 8 lite cihazımı aldıktan 9 ay sonra kilidini açıp o romdan o roma geçmenin keyfini sürdüm ama redmi Note 8 e alışamadım tamam mi 8 lite cihazımın garantisi delta sorun olmuyor ama redmi note 8 in garantisi genpa sizce kilidi açıp garantiyi bozmaya değer mi? Çok kararsız kaldığımdan açtım konuyu.

cptLevi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alper
Cihazım
Mix mi 2
Konular
19
Note 8 kronik sorunlu cihaz.Klavye ahize sensör vs olurda sorun çıkarsa garanti en kötü ihtimal thh işinize yarar boşverin rom root vs gibi işleri

ELVD

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
Herkese selamûn aleyküm iyi akşamlar. Daha önce mi 8 lite kullanıyordum bundan 2 3 hafta önce redmi Note 8 aldım cihazdan memnunum fakat kullanmadığım gereksiz google uygulamaları, Google dailer ve messages uygulaması ve reklamlar var ben mi 8 lite cihazımı aldıktan 9 ay sonra kilidini açıp o romdan o roma geçmenin keyfini sürdüm ama redmi Note 8 e alışamadım tamam mi 8 lite cihazımın garantisi delta sorun olmuyor ama redmi note 8 in garantisi genpa sizce kilidi açıp garantiyi bozmaya değer mi? Çok kararsız kaldığımdan açtım konuyu.

Garantiyi bozmak istemezseniz bu uygulama ile bazı sistem uygulamaları devredışı bırakılabiliyorsunuz

İbrahim kavak

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Poco X3 (Karna)
Konular
34
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Garantiyi bozmak istemezseniz bu uygulama ile bazı sistem uygulamaları devredışı bırakılabiliyor
O uygulamayı biliyorum hocam ama yine cihazda gömülü kalıyor hem çoğunu devre dışı bırakamıyoruz

İbrahim kavak

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Poco X3 (Karna)
Konular
34
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Hocam forumdan da gördüğüm kadarı ile aktif bir kullanıcısınız, tek romun sizi kesmeyeceği aşikar. :) Siz rootsuzda keyif alamayacaksınızdır. giggle~~Ama garanti bozma riski tamamiyle sahsi tercihiniz olmalı diye düşünüyorum.Sanırım siz zaten kafaya koymuşsunuz sadece bu karara destek bekliyorsunuz. :D

Üst Alt