Ana Başlık Site Hakkında Görüş, Öneri, Şikayet Başlığıdır

nosteamv1

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şevket
Cihazım
Xperia XA
Meslek
Tekniker
Konular
21
cantara HiddeNKinG iyi geceler hocalarım bir önerim var foruma yeni üye olanlara forum kuralları okutulmadan devam edilmemesi gibi bir ayar konulabilirse müteşekkir olurum şimdiden teşekkür ederim.

srmrmr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdurrahman
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
3
cantara HiddeNKinG iyi geceler hocalarım bir önerim var foruma yeni üye olanlara forum kuralları okutulmadan devam edilmemesi gibi bir ayar konulabilirse müteşekkir olurum şimdiden teşekkür ederim.
Hocam o zor olur ama XDA 'da bir dönem vardı yanlış hatırlamıyorsam en az 5 veya 10 mesaj atmadan konu açma olayı engellenirse güzel olur. Çok basit konular hakkında konular açılıyor, halbuki alakalı bölüme bakılsa gerekli cevapları bulabilecekler.

nosteamv1

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şevket
Cihazım
Xperia XA
Meslek
Tekniker
Konular
21
Hocam o zor olur ama XDA 'da bir dönem vardı yanlış hatırlamıyorsam en az 5 veya 10 mesaj atmadan konu açma olayı engellenirse güzel olur. Çok basit konular hakkında konular açılıyor, halbuki alakalı bölüme bakılsa gerekli cevapları bulabilecekler.

hocam bence olması gereken bu çünkü eminim kimse okumadan konu açıyor bi nebze önüne geçilir

srmrmr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdurrahman
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
3
Varsa eklenti yüklenilecek yoksa eklentisi yazılacak. Zor bir şey değil.
Yazılımsal olarak zor bir şey değil tabii dediğiniz gibi.
Zordan kastım, okumak konusunda isteksiz olunabilir. Sayfada şu kadar zaman geçirin denebilir, okunmadan vakit öldürülür yine sorun yaşanır. Aslında ne yapılırsa yapılsın okumayacak adam okumaz yine de :D

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Zordan kastım, okumak konusunda isteksiz olunabilir. Sayfada şu kadar zaman geçirin denebilir, okunmadan vakit öldürülür yine sorun yaşanır. Aslında ne yapılırsa yapılsın okumayacak adam okumaz yine de :D

O halde cezasına katlanıp banını yiyecek diyeceğim ama genellikle ceza uygulanmıyor.

nosteamv1

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şevket
Cihazım
Xperia XA
Meslek
Tekniker
Konular
21

iyi de hocam sürekli kim kimi düzeltecek zorundalar :D

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427

Hocam zaten üye olurken okunması ve altta yer alan kabul etme butonunun işaretlenmesi gerekiyor fakat maalesef kimse okumuyor...

Bu şekilde de ilgisiz konular altında yeni üye tarafından yazılmış 5 veya 10 tane gereksiz mesaj oluyor maalesef hocam...

nosteamv1

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şevket
Cihazım
Xperia XA
Meslek
Tekniker
Konular
21
O zaman herkes işi gücü bırakıp forum kurallarını söyleyecek teker teker :D

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
O zaman herkes işi gücü bırakıp forum kurallarını söyleyecek teker teker :D

Cezalar ağır şekilde uygulanmalı moderatörler tarafından. Hatta mümkünse yazım kuralları gibi konular da ele alınmalı bence.

Üst Alt