- Adım
- Eren Karakur
- Cihazım
- Mi 6
- Konular
- 142
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
buraya V10 ve V9 eklenmeli1. Cevap için bir şey sormak istiyorum bu nasıl oluyor ne gibi başarı mesela1. Yazar alımımız sürekli vardır forumda belirli bir başarıya ulaşmış arkadaşlara teklif götürüyoruz.
2. Şuan teknostore bizden daha fazla Xiaomi ürün çeşidine sahip değildir diye düşünüyorum. Ürün olarak ekli olabilir ama stok olarak bizim kadar olacağını düşünmüyorum.
3 Market için şuan bir kaç banner çalışması ile renkli hala getiriyoruz onun dışında menü bir kaç gün içinde güncellenerek ürün kategorilerine ulaşım kolaylaştırılacak.
Bu tuşa basınHocam sadece bende mi oluyor bilmiyorum ama sık sık şu menü kapalı görünüyor(Metni kalın yapma yeri emoji falan seçiyoruz ya orası). Emoji falan hiçbir şey atamıyorum can sıkıcı oluyorÖzel mesajda ss almışım ama şuan bu mesajı atarken de böyle kapalı durumda.
Aa oldu hocam teşekkürler. Ben bilmiyordum böyle açılıp kapandığınıBu tuşa basın
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam sayfa tam yüklenmemiş olduğunda arada yapıyor bunun için biraz bekleyip tıkladığınızda gelmiş olması gerekHocam sadece bende mi oluyor bilmiyorum ama sık sık şu menü kapalı görünüyor(Metni kalın yapma yeri emoji falan seçiyoruz ya orası). Emoji falan hiçbir şey atamıyorum can sıkıcı oluyorÖzel mesajda ss almışım ama şuan bu mesajı atarken de böyle kapalı durumda.
1. Cevap için bir şey sormak istiyorum bu nasıl oluyor ne gibi başarı mesela
Mobilden girdiğim zaman forum ana sayfasında dokunduğum link açılmıyor. üstüne basılı tutup yeni sekmede aç dersem açılıyor. Tabii her zaman olmuyor. Birde kabul et çıkıyor ona da tıklıyorum. Bilmiyorum ama açılmıyor.