Ana Başlık Site Hakkında Görüş, Öneri, Şikayet Başlığıdır

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Hocam sadece bende mi oluyor bilmiyorum ama sık sık şu menü kapalı görünüyor(Metni kalın yapma yeri emoji falan seçiyoruz ya orası). Emoji falan hiçbir şey atamıyorum can sıkıcı oluyor :) Özel mesajda ss almışım ama şuan bu mesajı atarken de böyle kapalı durumda.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-06-19-22-54-28-854_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2020-06-19-22-54-28-854_com.android.chrome.jpg
    260,3 KB · Görüntüleme: 13

Reaxionreis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Web Geliştiricisi
Konular
9
1. Yazar alımımız sürekli vardır forumda belirli bir başarıya ulaşmış arkadaşlara teklif götürüyoruz.
2. Şuan teknostore bizden daha fazla Xiaomi ürün çeşidine sahip değildir diye düşünüyorum. Ürün olarak ekli olabilir ama stok olarak bizim kadar olacağını düşünmüyorum.
3 Market için şuan bir kaç banner çalışması ile renkli hala getiriyoruz onun dışında menü bir kaç gün içinde güncellenerek ürün kategorilerine ulaşım kolaylaştırılacak.
1. Cevap için bir şey sormak istiyorum bu nasıl oluyor ne gibi başarı mesela

garezine

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ömer
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
6
Mobilden girdiğim zaman forum ana sayfasında dokunduğum link açılmıyor. üstüne basılı tutup yeni sekmede aç dersem açılıyor. Tabii her zaman olmuyor. Birde kabul et çıkıyor ona da tıklıyorum. Bilmiyorum ama açılmıyor.

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Hocam sadece bende mi oluyor bilmiyorum ama sık sık şu menü kapalı görünüyor(Metni kalın yapma yeri emoji falan seçiyoruz ya orası). Emoji falan hiçbir şey atamıyorum can sıkıcı oluyor :) Özel mesajda ss almışım ama şuan bu mesajı atarken de böyle kapalı durumda.
Bu tuşa basın
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

gaslans06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1905
Cihazım
Yok
Konular
2
Sitedeki sahte, huzur bozan, internet ortamındaki deyimi ile troll üyelikler içinde bir çözüm getirilmeli şuanda düşündüğüm ve belkide birçok kişinin katı kural olarak değerlendireceği Tc kimlik onaylı üyelik sistemi olacak hali hazırda birçok forum üzerinde bu sistem uygulanıyor yabancı forumlarda da bu tarz bir uygulama mevcut caydırıcılığından ötürü bu tarz üyeliklerin önüne geçer diye düşünüyorum fikri olan olur olmazını yazabilir tabiki.

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.270
Hocam sayfa tam yüklenmemiş olduğunda arada yapıyor bunun için biraz bekleyip tıkladığınızda gelmiş olması gerek

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.270
1. Cevap için bir şey sormak istiyorum bu nasıl oluyor ne gibi başarı mesela

Forumda belirli bir konu rom haber tema yazılım vb gibi konularda hünerini bilgisi gösteren arkadaşlar ve üyeler tarafından takip edilen beğenilen kişiler diyebiliriz

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.270
Mobilden girdiğim zaman forum ana sayfasında dokunduğum link açılmıyor. üstüne basılı tutup yeni sekmede aç dersem açılıyor. Tabii her zaman olmuyor. Birde kabul et çıkıyor ona da tıklıyorum. Bilmiyorum ama açılmıyor.

Chrome yapıyor bunu bazı sürümlerde özellikle fazla oluyor çözemedik

Üst Alt