Ü
Üye silindi 265308
Guest
HiddeNKinGForumda açılan konularda konu sahibini anlamamız için üzerinde bir işaret veya bir simge olmalı.Yeni mesaj yazilinca karışıyor
cantara
KrakoW
Moderatör tarafında düzenlendi:
HiddeNKinGForumda açılan konularda konu sahibini anlamamız için üzerinde bir işaret veya bir simge olmalı.Yeni mesaj yazilinca karışıyor
İlgilenecemForumda açılan konularda konu sahibini anlamamız için üzerinde bir işaret veya bir simge olmalı.Yeni mesaj yazilinca karışıyor
Hocam garip bir şekilde ceza yemememe rağmen rapor sistemini kullanamıyorumSitemiz hakkında görüş ve öneriler farklı konular üzerinden iletme ihtiyacı duyduğunuz siz üyelerimiz için bu konuyu açtık.
Görüş, Öneri, Şikayet vb taleplerinizi bu başlık altında belirtebilirsiniz.
Dikkat : Konuya bunun dışında teşekkür ederim, elinize sağlık, çok mantıklı gibi yorumlar yapmanıza gerek yoktur.
Hocam garip bir şekilde ceza yemememe rağmen rapor sistemini kullanamıyorum
Olabilir hocam çözüm için rapor atıyordum ondan olabilir.Cevap verdiğiniz için teşekkür ederimÇok sık rapor gönderdiyseniz ve bu raporların bir kısmı reddedildiyse sistem rapor yetkinizi kaldırıyor hocam.
Hocam sizlerden whatsapp kanalı bekliyoruz artıkSitemiz hakkında görüş ve öneriler farklı konular üzerinden iletme ihtiyacı duyduğunuz siz üyelerimiz için bu konuyu açtık.
Görüş, Öneri, Şikayet vb taleplerinizi bu başlık altında belirtebilirsiniz.
Dikkat : Konuya bunun dışında teşekkür ederim, elinize sağlık, çok mantıklı gibi yorumlar yapmanıza gerek yoktur.
Hocam sizlerden whatsapp kanalı bekliyoruz artık
Hocalarım, geçenlerde ismi lazım olmayan bir forumda denk gelen, belirli bir süreden beri mesaj gelmeyen konulara cevap yazma bölümüne gelince uyarı gösteren bir eklenti gördüm. Bu mesaja en son 6 ay önce cevap yazılmıştır... gibi koyu renkli bir uyarı veriyordu. Bu tarz bir eklenti düşünülebilirse yararlı olacağını düşünüyor. Son zamanlarda çok eski konuları hortlatma gibi bir akım var. Genel bir konu olsa yine bir nebze anlaşılabilir de 2 senelik konuya cevap vermeye kalkanları gördüm, yardım isteyen arkadaş cihazı satmıştır eminim