Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
görselde işaretli kısımdan, yer imi olarak kaydettiğim konuları nereden görüntüleyebilirim.
arama yaptım lakin bulamadım bu kısmı.
cantara
Başka forumlarda da var hocam.HiddeNKinG değerli hocam son zamanlarda beni etiketlemeye çalışırken üyeler @undefined demekte ve etiketleme yapmamakta, bunu birkaç kez yaşadım bilginiz olsun diye yazıyorum, kolay gelsin.
Hocam mesaj altındaki #Etiketle butonu kullanınca bazen yapıyor bunu ultraasln5098,
HiddeNKinG Hocam biliyorum ne çok şey istiyorsunuz diyeceksiniz ama. Bu mübarek ramazan ayları için, acaba forum madalyası olayı olur mu veya olacak mı hani güzel ve şık durur diye dedim. Tabi sanırım bunun için tam .ico formatında küçük boyutta bir görsel lazım biraz araştırdım ama iyi birşeyler bulamadım pek. .ico ya çevirdim birçoğunu ama görsel arkası tam transparent de değildi tabi öneri olarak yazıyorum. Global forumda bir ara böyle bir madalya görmüştüm, neden bizim güzelim tam türkiş forumda olmasın diye dedim.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Madalya - Ramazan Madalyası Kazanın
Şeker tadında bir Ramazan Bayramı diler her şeyin kalbiniz kadar güzel olmasını temenni ederim. İyi Bayramlar… :) Not: Konuya mesaj yazan herkese Ramazan madalyası verilecektirforum.miuiturkiye.net